Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też mam ten problem-we wszystko wchodzę tylko skóra wychodzi mi na brzuchu ze spodniA ja znów 2 kg w dół:-) Jeszcze 1,5 kg i będę ważyła tyle co przed ciążą! W spodnie wszystkie wchodzę ale niestety oponka nadal wisiPomaga pas ciążowy;-)
ja też mam ten problem-we wszystko wchodzę tylko skóra wychodzi mi na brzuchu ze spodni
potrzeba czasu
podobno te pasy obciskające daja bardzo dobre efekty 
Natalka blagam cie jedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a teraz głos zabierze mama z 8-dniowym stażem
czym Wy się przejmujecie?
przy porodzie traci się sporo kg a jak już jest dziecko i je się przez cały dzień jeden posiłek:-)bo i tak bywa to traci się w tempie natychmiastowym dodatkowe kilogramy-wiem sama po sobie![]()
ja noszę w brzuszku Niespodziankęale też mam apetyt na słodycze, dopóki nie skonczę kubka kawy to jem jedne za drugim ;-) więc może będzie dziewusia ? :-) a mi z miseczki C zrobiły się E! i też się boję żeby mi potem do pępka nie zwisały ;-) a kg poszły mi w brzuch, piersi i mam kilka rozstępów na tyłku i pod piersiami :-/
ja jem tylko nie tyle co w ciążyNatalka blagam cie jedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tak se narobilam po pierwszej ciazy ,ze dostalam wrzodow zoladka - bol nie z tej ziemi ,leczenie tez nie fajne ,a to wszystko dlatego ze nie mialam czasu jesc przy Patryku - przynajmniej taki mi sie wydawalo - to kwestia zorganiowania ! Blagam cie jedz dziewczyno bo se narobisz !

Ja tez !!!!!!!!! :-):-)ja jem tylko nie tyle co w ciąży![]()