Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
tsugumi może się spotkamy hehe
zaglądaj do nas częściej 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mieszkam w Pruszczu Gdańskim..rzut beretem od Gdańska..a dlaczego chcesz rodzić na Zaspie?? w Gdyni nie ma porodówki??![]()
no ja Zaspe też wybrałam za radą znajomych..każda koleżanka tam właśnie rodziła..i każda była bardzo zadowolona..mam nadzieję, że ja również po porodzie będę mogła wystawić pozytywną opinie temu szpitalowi;-) boję sie tylko, że nie będzie miejsca..i co wtedy?? Wojewódzki odrzucam..pozostaje tylko Kliniczna:-(Pytalam wielu osob z Trojmiasta i wiekszosc odradzala stanowczo porod w szpitalu w Gdyni. Ja nie mialam zadnego rozeznania w tutejszych szpitalach, ale za rada wielu osob zdecydowalam wybrac Zaspe.
andzela podaje ci link który ci pomoże w skompletowaniu wszystkiego. Mi pomógłza co dziękuję NathaliCześć, jestem andzela mam 25 lat mieszkam w Kiełpinie . Niewiem co tu pisać dziś sie zapisałam i czuje się nie swojo. Nasza kochana dzidzia przyjdzie na świat 18 lutego czyli mam jeszcze miesiąc . Dziś nawet sie spakowałam ale i tak niewiem czy mam wszystko... pomocy!!!:0)