reklama
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Dziękuję jezyk!
jolek2 zakochałam się w tym imieniu i choć próbowaliśmy z innymi imionami to zostaliśmy przy Nikodemie i mamy teraz małego Nikodemka.
jolek2 zakochałam się w tym imieniu i choć próbowaliśmy z innymi imionami to zostaliśmy przy Nikodemie i mamy teraz małego Nikodemka.
J
joklis
Gość
Moje imie Aska, moje malenstwo urodzilam w Walentynki :-) Mieszkam od przeszlo czterech lat w Anglii, pracuje w malym biurze, obecnie na urlopie macierzynskim...
Cześć mam na imię Agnieszka i jestem mamą Zuzanny, która urodziła się 9 lutego przez cc w warszawskim szpitalu "Inflancka". Pracuję w biurze, a obecnie na urlopie macierzyńskim, który mam zamiar przedłużyć o wychowawczy aż moja córcia skończy 1 roczek. Pozdrawiam wszystkie lutowe mamusie i życzę zdrowia waszym pociechom.:-)
Witam mam na imię Justyna i moje maleństwo-Mateuszek rownież miał to szczeście urodzić się w Walentynki ale żeby było śmieszniej to moja rodzona siostra urodziła swoje pierwsze dziecko córeczkę -Amelkę również w Walentynki tyle tylko że rok wczesniej tak więc Roczek Amelki odbył się praktycznie w szpitalu na porodówce 
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamy lutowe a zwłaszcza walentynkowe!!!
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamy lutowe a zwłaszcza walentynkowe!!!
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
witamy nowe Lutówki- zapraszamy do udzielania się
:-)
:-)martha1
Fanka BB :)
mam na imie Marta i jestem szczesliwa mama Amelki, urodzonej 12.02.09 w Krakowie, porod zaczał sie naturalnie a skonczył cesarka
. Pozdrawiam wszystkie lutowe i nie tylko mamusie:-)
reklama