reklama
JoJoB
mamuniaDziabunia
Hei!
Jesli chodzi o fora to jestem bardzo poczatkujaca!No i czlowiek z pewna doza niesmialosci tutaj podchodzi, bo Panie to juz od dluzszego czasu pewnie dzialaja.
Troche o mnie: moje Malenstwo we wtorek skonczy 9 mies. A ze to 1-sze, to duzo czasu zajmuje mi wyszukiwanie informacji na temat - "Czy to normalne?". Na razie jestem na wychowawczym. Wczesniej pracowalam w przedszkolu.
Pozdrawiam
Jesli chodzi o fora to jestem bardzo poczatkujaca!No i czlowiek z pewna doza niesmialosci tutaj podchodzi, bo Panie to juz od dluzszego czasu pewnie dzialaja.

Troche o mnie: moje Malenstwo we wtorek skonczy 9 mies. A ze to 1-sze, to duzo czasu zajmuje mi wyszukiwanie informacji na temat - "Czy to normalne?". Na razie jestem na wychowawczym. Wczesniej pracowalam w przedszkolu.
Pozdrawiam

maltanka
Fanka BB :)
Hei!
Pozdrawiam![]()
JoJoB witamy serdecznie.
hooba
lutówka 2009 i 2012
mikimauro
Fanka BB :)
JoJoB-Witaj mamusko i klikaj :-):-):-),
a jak nie chcesz podpaść, to nam tu nie Paniuj
, bo my nie Panie, tylko mamuśki jesteśmy

;-);-)
:-):-)
a jak nie chcesz podpaść, to nam tu nie Paniuj

Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
są nowe!! jak fajnie :-) witajcie!!:-)
nowe - do schrupania ;-)są nowe!! jak fajnie :-) witajcie!!:-)

reklama
JoJoB
mamuniaDziabunia
JoJoB-Witaj mamusko i klikaj :-):-):-),
a jak nie chcesz podpaść, to nam tu nie Paniuj, bo my nie Panie, tylko mamuśki jesteśmy
;-);-)
:-):-)
To ja od razu z przeproszeniem bo jak juz pisalam bardzo poczatkujaca jestem.