reklama

Kino na maksa !!

A ja sie wczoraj wkurzyłam, bo ogladałam jak co tydzien Lostow i nagle ucieli na TVP1, puscili reklamy a pozniej inny program, a okazalo sie ze jest to oostatni odcinek!!!
nie wiedzialam ze to jzu koniec, liczylam na jeszcze jeden sezon, a tu juz finał, no i nie wiem jak sie skonczylo, haha dalej w niepewnosci bede zyc, zartuje musze sobie na necie poszukac

Nie oglądaj, nie warto. Ja oglądałam i się okropnie rozczarowałam, tyle czekania na finał i tylko się wkurzyłam

reklama
my po "paranormal activity" :eek: sama bym tego nawwet 10 minut nie oglądala, a zeby pozniej isc na góre do łózka- never:confused2: moj G oglądał to juz kiedyś ,ale z zupełnie innym zakończeniem- ponoć są az trzy :confused2:

Tak,można sobie wybrać zakończenie:tak:Mnie się podobał:-)
A my obejrzeliśmy "Burried" i powiem tak...Fajny,czeka się do końca bo człowiek ciekaw ale bez rewelacji jak dla mnie:sorry:

ja ostatnio ogladalam "przeczucie" jak dla mnie fajny...na pocztaku nie wiedzialam czy jej sie sni czy tak jest.
Pozniej natomiast trzyma w napieciu...myslalam ze juz ok a za chwile bach,przeczucie sie sprawdzilo:)
polecam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry