reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kino na maksa !!

reklama
Jezu przeżyłam szok nie pamiętam kto polecał I spit on your grave to jest masakra ochydny i straszny film nie będe mogła spać. Dobrze że go sama nie oglądałam! Dla ludzi o słabych nerwach nie polecam:)

Jak dla mnie bardzo dobry filmik. Fakt faktem troszke mocny ale dobry! :-)
A ktory ogladalas, oryginal, czy przerobke z 2010 roku?

Z tych co ostatnio ogladalam moge polecic; "Dolores Claribone" z super rola Katy Bates, no i moze "And justice for all". Z polskich; "Joanna", nawet niezly filmik.

pauletta jestem po filmie , który poleciłaś... ale, ze łzy zalewają mi klawiature- nic nie napisze... coś wspaniałego :tak: o szacunku dla Twojej osoby wspomnę po raz enty ..:*:*

podpisuje się pod kamcia i film 'Woda dla słoni' polecam również:tak:

Z oglądanych ostatnio i wartych obejrzenia jak dla mnie:

'Zwerbowana miłość'-polski film,
'The Lincoln Lawyer',
'Ruleska'- oglądałam jakiś czas temu,ale baaardzo mi się podobał

mocniejsze kino;-):
'Współlokatorka'/The roommate - nawet,nawet
'Rezydent'/The Resident

miałam isc na "Water for elephants" do kina, ale wydawało mi sie, ze kiepski jest i poszłam na Hangover, ale skoro polecacie to muszę zobaczyć
Ja z kolei polecam "Unknown" (Tożsamość) , fajny sensacyjny :-)

Monia wczoraj go oglądałam bardzo fajny:)
Dziś miałam iść do kina na Hangover ale nie wypaliło wiec moze w niedziele:)
A podobno Bridemates ma być fajny:)

reklama
Do góry