reklama

Kino na maksa !!

To teraz ja cos napisze :-)
Mi sie water for elephants nie podobal wogole, jak dla mnie nuda. Unknown super film, the next three day tez super, hmmm co ja ostatnio ogladalam...source code moze byc, just go with it dosc fajna komedia, ale hangover 2 nic nie przebije :-) Limitless SUPER akcja, podobal mi sie. The Lincoln lawyer tez super, polecam. Jak ktos lubi horrory to niech obejrzy drag me to hell....hoh...masakra!Albo insidious....cos na styl the others. Hanna to beznadzieja, nie warto tracic czasu. Niby fajnie sie zaczyna, ale potem to szkoda gadac.Co ja jeszcze ogladalam w tym roku hmmm scream 4 to porazka. The conspirator w sumie mnie nie zaciekawil, ale wiem ze ma dobre opinie. I wiecej nie przypominam sobie tytulow.
Aha i jeszcze bardzo fajny z akcja to law abiding citizen, cos na styl unknown czy the next three days.

reklama
Zgadzam sie 'hanna' zaczyna sie ok, ale potem, koncowka ni z gruszki ni z pietruszki. Owszem, zdjecia sa fajne i ogolnie wszytsko ok, tylko ta fabula...

Larcia ja kilka tych filmów kiedys chciałam ściągnać ale były słabe wersje , no więc przypomniałaś mi o nich więc już sie ściągaja:))) Tylko żeby mieć czas oglądać ehh..:)

Właśnie ogl Limitless i super mi sie podobał:)

Incepcja zakręcona ale dobry film, w 3D fajnie by obejrzeć:)

Hello własnie wróciłam z kina ogl Bridesmates super komedia uśmiałam sie polecam!:)

Ostatnia edycja:
Wczoraj obejrzałam z P filmy polecane przez Larcię:"Kod nieśmiertelności"(2011),powinno być przetłumaczone "Kod źródłowy" bo w oryginale jest "Source cod",anyway...polecam,nam się podobał:tak:
Na dziś wieczór już mam ściągnięty: "Tożsamość"(2011) zapowiada się ciekawie:tak:

Ostatnia edycja:
My wczoraj oglądaliśmy Miłość i inne używki (love and other Drugs), świetny do obejrzenia we dwoje, bo scen seksu jest sporo:-p:cool2:, komedia i dramat w jednym

reklama
Wiem bo widziałam zwiastuny:tak:Dlatego go ściągnęłam:-)
I jeszcze właśnie mi się ściąga "Kac Vegas" i "Kac Vegas w Bangkoku":-)

Dzięki Wam,Margaritto i G za lekcję zgrywania filmów:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry