reklama

Kino na maksa !!

Sylcia- u nas czesto mali odladaja "Horton slyszy ktosia", "Wall-e", "Cars"1 wiem nie sa to nowosci ale zawsze gdy mlodzi ogladaja to przysiadam sie do nich, poprostu wciagaja :D, a i jeszcze "sezon na misia" tu juz leca wszystkie 3 cz.Dla dziewczynek moze "Tinkerbell" albo cos z Barbie??podobno Smerfy sa fajne, jeszcze nie ogladalam wiec sie nie wypowiem ;)

reklama
My,jako,że bez telewizji jesteśmy:dry: wieczorami filmy oglądamy teraz...Widzieliśmy "Piłę 7" i jak na siódmą częśc to myślałam,że będzie słabsza,ale pomysły nadal niezłe mają,tak więc jak ktoś lubi tego typu masakry to polecam.Natomiast zupełnie przereklamowany jest film "Sanktuarium":sorry2:Jak to ma byc horror to ja się chyba nie znam:-DDziś w planach "Paranormal Activity 3":tak:

Dziewczyny poleccie jakieś fajne komedie bo bez tv szału dostaję wieczorami więc filmy oglądam na potęgę:tak:Wczoraj "Grown Ups" oglądałam i podobał mi się,taka lekka komedia.Poza tym lubię filmy z Sandlerem:tak:

Tichonku ostatnio ogladalam obie czesci pod rzad kac w vegas jeszcze chyba nigdy tak nie rylam ze smiechu myslalm ze sie posikam momentami duper filmy:)
Z horrorow polecsm 11-11-11 a paranolmal 3 obejrze jutro ,szczerze to na pierwszej czesci szczena mi opadla i i sie nawet balam a na 2 no coz taka sobie mam nadzieje ze 3czeesc bedzie tak dobra jak 1 a i dzieki za przypomnienie o pile tez musze obejrzec bo nie pamietam czy ogladalam czesc 7

"Kace" widziałam obydwa:tak:Też się uśmiałam,ale jedynka bardziej mi się podobała:tak:Natomiast "Paranormal Activity" też obie części obejrzałam a trzecią miałam oglądac ale jakaś słaba kopia była i dałam se spokój:sorry:Poczekam na lepsze czasy:-DDziś w planach "Los numeros"...A ten tytuł "11-11-11" muszę zapamiętac i poszukac,dzięki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ucichło to ostatnio więc odświeżam,tym bardziej,że kilka dobrych filmów ostatnio obejrzałam:tak:
Natchniona postem na FB Sandrulińskiej,na temat polskiego kina,obejrzałam kilka filmów i mogę powiedziec,że faktycznie jest kilka dobrych polskich filmów:tak:
Polecam:"Chrzest"(2010) , "Wymyk"(2011) , "Erratum(2010) no i bardzo mi się podobał "Lincz"(2010) oparty na faktach,bardzo podobny do "Długu":tak:
Oprócz tego obejrzałam w weekend "11-11-11",polecany jakiś czas temu przez Biolę,zdaje się.Horror,fajny,lubię takie mroczne filmy,ale bałam się średnio:-pNatomiast czeka na mnie "Kobieta w czerni"(2012) ,ponoc horror z prawdziwego zdarzenia:-)Mojego P menadżer,chłop ponad 2 metry,jak dąb mówił,że bał się po nim zasnąc:-DObejrzę więc na pewno i zdam Wam relację:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry