reklama
127 godzin widziałam warte obejrzenia
Kamcia, tez ogladalismy Terminal wczoraj, fajny film a na n-tv jeszcze lepszy :-)
Sandlulinska zaraz zerkne co to za filmik
Anavera, ja uwielbiam Lostów, ale ogladam w tv co tydzien 2 odcinki na TVP1, choc nie powiem kusi zeby sciagnac i obejrzec wszystko ;-)
Kamcia, tez ogladalismy Terminal wczoraj, fajny film a na n-tv jeszcze lepszy :-)
Sandlulinska zaraz zerkne co to za filmik
Anavera, ja uwielbiam Lostów, ale ogladam w tv co tydzien 2 odcinki na TVP1, choc nie powiem kusi zeby sciagnac i obejrzec wszystko ;-)
S
sandrulińska
Gość
ja polecam jeszcze Masz na imie Justine i Human Trafficking oba o handlu kobietami
S
sandrulińska
Gość
moniadan recenzje super ma no i jeszcze moja
warto!

Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
I my już po "127 godzin" i "Conviction"
Oba bardzo mi sie podobały
Ja polecam "Apocalypto" Mela Gibsona
Nie jest to nowy film (2006) ale wart obejrzenia
O kulturze Majów

Ja polecam "Apocalypto" Mela Gibsona

reklama
A ja sie wczoraj wkurzyłam, bo ogladałam jak co tydzien Lostow i nagle ucieli na TVP1, puscili reklamy a pozniej inny program, a okazalo sie ze jest to oostatni odcinek!!!
nie wiedzialam ze to jzu koniec, liczylam na jeszcze jeden sezon, a tu juz finał, no i nie wiem jak sie skonczylo, haha dalej w niepewnosci bede zyc, zartuje musze sobie na necie poszukac
nie wiedzialam ze to jzu koniec, liczylam na jeszcze jeden sezon, a tu juz finał, no i nie wiem jak sie skonczylo, haha dalej w niepewnosci bede zyc, zartuje musze sobie na necie poszukac
Podziel się: