Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maż pewnie taki zdolny jak ja;-) Ja wszystko potrafię zepsuć hihiwlasnie na sutki, co mi lajtway przypomniala, pomagala najlepiej czysta lanolina, kupowalam ja pod nazwa Purelan. Bepanten zle na mnie dzialal, znaczy mi nie pomagal i lekarka powiedziala bym wlasnie lanoline kupila. Wkladek uzywalam Libero i Natusan, nie wiem, czy sa w pl
moj maz tez zle zakreca butelki i jeczy, ze mu ciekna. Nie wiem jak on to robi, bo mi sie nigdy to nie zdarzylo![]()
moj zestaw startowy to było 6 butelek w tym jedna mała 60ml. Wszystko był wykorzystywane. My nie mieliśmy kolek więc nie kupowałam butelek kolkowych. Z tego co słyszałam od mam kolkowych średnio zdają egzamin.
Zapomniałam ze niektore mamy zamiast sterylizatora to wkladaja butle do zmywarki![]()
Z tymi kolkami to różnie bywa- ja miałam dietę ryż, brokuły jabłka i indyk- wszytsko gotowane. Nic poza tym nie mogłam jeść. A kolki i tak były- od 17 do 21 mała syrena. Usg brzuszka też nic nie wykazywało. Pomógł bobotic i butla dr Brown. Co nie znaczy że kolki ustały- po prostu były lżejsze. Po 3 miesiącach jak ręką odjął.... Ale do butli wrócębutelki do zmywarkino fajne
ja mam 6 x60 i 10 x260, kolek tez u mnie nie bylo, na szczescie, moze dlatego, ze moglam sobie pozwolic na wylewanie mleka gdy zjadlam sobie cos nieodpowiedniego a zdarzalo mi sie to dosc czesto.

Z tymi kolkami to różnie bywa- ja miałam dietę ryż, brokuły jabłka i indyk- wszytsko gotowane. Nic poza tym nie mogłam jeść. A kolki i tak były- od 17 do 21 mała syrena. Usg brzuszka też nic nie wykazywało. Pomógł bobotic i butla dr Brown. Co nie znaczy że kolki ustały- po prostu były lżejsze. Po 3 miesiącach jak ręką odjął.... Ale do butli wrócę![]()
Dziękuje dziewczyny za podpowiedzi i proszę o więcej... te wszystkie cuda do wyparzania butelek, laktatory, ilości potrzebnych butelek... Właściwie piszcie wszystko, bo moja dzidzia mimo, że wyczekiwana to ma zieloną w tej kwestii mamusię
iga73 dasz radę wkleić większe zdjęcie tego hamaczka?