livastrid tak wiem juz ze mozna dodac cos do wiadomosci,usiadomiono mnie na innym forum wczoraj

Ale dziekuje

Wiecie,co pamietam jak ja robilam liste zakupow dla maluszka przed porodem llloooooo matko,chyba ze sto razy przepisywalam,dopisywalam redukowalam.....

coz taki urok bycia zielona mamusia

To nawet slodkie na swoj sposob

Dziewczynki powyzej,oczywiscie z tymi spiworkami roznie jest.Moze ja poprostu trafilam na jakis nie wygodny???Hmmmm chyba odkopie z dna szafy jeden (dostalam od kumpeli taki 0-6 msc) i sprobuje z nim poeksperymentowac

a noz zmienie zdanie
Mimo moich zlych skojarzen to tak musze przyznac ze przewija sie w nim dziecko super latwo nawet nie rozbudzajac malucha na amen

Chcialam jeszcze poruszyc temat nosidelek.Kupilam zaraz po porodzie taki chicco od urodzenia ,cos takiego
Chicco Go Baby Carrier Black | eBay
udalo mie sie go kupic za pol ceny na jakies wyprzedarzy

Maly ma 4.5 miesiaca a uzywalismy go moze z 3,4 razy.troche szyja i plecy bolaly po dluzszym noszeniu,fajna alternatywa,ale nic niezbednego.Zalezy,jaki macie plan dnia,na dlugie spacery troche niewygodny byl dla mnie i maly zasypial jemu tez chyba bylo niewygodnie

Ale na chwile gdzies wyskoczyc spok

d czwartego miesiaca dziecko moze byc twrza zwrocone na zewnatrz ,maly mial frajde jak dyndal rekami i nogami swobodnie.