ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Ja dla Mateusza miałam na 68 ale już taki wiosenny, cieńszy, bo mały urodził się pod koniec marca. Był za duży więc teraz pewnie kupię na 62.Dziewczyny, a na jaki rozmiar kupić taki śpiworek?
Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dla Mateusza miałam na 68 ale już taki wiosenny, cieńszy, bo mały urodził się pod koniec marca. Był za duży więc teraz pewnie kupię na 62.Dziewczyny, a na jaki rozmiar kupić taki śpiworek?
Właśnie się zastanawiałam nad zakupem takiej koszulki, czemu dla Ciebie to KIT:-)?No to ja:
KIT:
-koszule do karmienia takie z rozcięciami po bokach (allegro z bociankami żyrafami i innymi)- masakra- o niebo lepsze są rozpinane z przodu
Fajna ta koszulka, ehhh chyba zakup sobie zostawię na styczeń- bo nie wiem jeszcze jak mi brzuszek urośnieJa mam koszulę z rozcięciami na piersiach, jeszcze po pierwszym porodzie i też nie polecam; cycuchy wyłażą tymi rozcięciami i bez stanika ani rusz. Też polecam rozpinane albo takie: KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA DO KARMIENIA ROZMIARY:L/XL (1883021086) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Wkurza mnie tylko, że większość tych koszul jest w wersji mini![]()
Pozdrawiam
.Może w XL nie wejdę.Ale masz rację, że większość tych koszulek jest przed kolana-szkoda.Kurde w ogóle jakie one brzydkie są te koszule z żyrafami. Ja mam taką jedną, bo mi koleżanka podrzuciła, oczywiście, bo do niej wszystko mam.