KiedyPytam
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
Do jakiego lekarza umówić się invimedu we Wrocławiu. Nie mam bladego pojęcia...
Do jakiego lekarza umówić się invimedu we Wrocławiu. Nie mam bladego pojęcia...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Konkretnie bada? Czy w ciemno idzie?Ja chodzę do dr Trzeciaka bardzo pozytywny i konkretny człowiek. Słyszałam bardzo pozytywne opinie też o dr Gizlerze ale u niego trudniej o wolny termin.
Na pierwszej wizycie dostałam całą listę badań, łącznie z hsg, na które dostałam skierowanie i oczywiście druga połówka musi też wykonać badanie nasienia. To była dosyć spora lista ale konieczna żeby znaleźć jakaś nieprawidłość. To czy idzie w ciemno... to zależy jak do tego podejdziesz, od czegoś musi zacząć diagnostyke. Ja w każdym razie jestem zadowolona, bo wcześniej gin mi tylko mówiła, że jestem młoda i mam sobie dać czas, a u niego z grubej podjęliśmy konkretne kroki i wiem na czym stojęKonkretnie bada? Czy w ciemno idzie?
I mój także ❤ dzięki niemu mam śliczną córeczkę, która właśnie skończyła 2 miesiąceA ja się nie zgodzę. Dzięki doktorowi Trzeciakowi leży obok mnie moje 2,5 miesięczne szczęście. Dał mi nadzieję na pierwszej wizycie a za 3 miesiące byłam w ciąży. W drugim cyklu się udało. Odpowiednie badania, potem leki zastrzyki i suplementacja i jest.
Ten lekarz to mój cudotwórca.
U mnie tak samoI mój także ❤ dzięki niemu mam śliczną córeczkę, która właśnie skończyła 2 miesiące![]()