reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

czesc dziewczyny ja mieszkam w szczawnie a klodzko zanam bo tam dosc czesto jestem i widze ze troszke nas jest w tej jakze pieknej okolicy do milego zobaczenia a raczej szybciej poklikania :)

reklama
Hej zQo fajnie cie poznac - napisz cos o was!

Faktycznie ruch tu jest nieziemski:confused: , no to rozkrecajmy ten watek!!
Napiszcie cos o sobie tak w malym skrocie.

No to ja zacznynam...;-) :tak: :-D
Mam na imie Monika, mam 27 lat noi jestem z Barda - tak jak juz pisalam wczesniej:-)
Mam synka Huberta który urodzil sie w Klodzku 08.04.2005 r. przez cesarskie ciecie.
Aktualnie nie pracuje - niemam z kim zostawic malego, a na nasze przedszkole jest jeszcze za maly:-(
Uwielbiam nasze forum i chetnie zapoznam sie blizej takze z wami:tak:
Narazie niewiem co pisac, pozniej to sie jakos rozkreci. Starajcie sie pisac czesciej, chetnie wam odpisze - pomoge -doradze itd..
Do dziela dziewczynki!!!;-) ;-) ;-)

czesc dziewczeta mam na imie viola mieszkam w szczawnie do klodzka mam jakies 60 km ale jestem dosc czesto w oklicach miedzygorza bystrzycy bo mam tam tesciowa ma 0 lat woej wspanialych dzieci jednego meza :) coz jeszcze jak na razie chyba starczy

Mam na imie Elwira i mam 26 lat jestem z Klodzka ale obecnie mieszkam w Austrii.Victor urodzil sie 22 kwietnia 2006 przez cc.
Nie pracuje ale mam kaske na malego i to mi gra:-D
No to rozkrecamy nasz watek :-D
Ja narazie jestem w Niemczech przyjechalam na roczek siostrzenicy ale wracam w niedziele do domku to juz bede pisac pisac.A narazie mam komp rzadko no ale w gosciach to okupowac nie bede;-)

Mam na imie Elwira i mam 26 lat jestem z Klodzka ale obecnie mieszkam w Austrii.Victor urodzil sie 22 kwietnia 2006 przez cc.
Nie pracuje ale mam kaske na malego i to mi gra:-D
No to rozkrecamy nasz watek :-D
Ja narazie jestem w Niemczech przyjechalam na roczek siostrzenicy ale wracam w niedziele do domku to juz bede pisac pisac.A narazie mam komp rzadko no ale w gosciach to okupowac nie bede;-)

dawno wyjechalas??? Jak tam ci sie zyje???

reklama
Mycha wyjechałam już ponad dwa lata temu.Ludzie są przyjaźni i mili.Miałam problemy z językiem to było gorzej no ale teraz już jest ok.Wyjechałam bo mój mąż ma tu prace a w Polsce akurat mnie zwolnili wtedy to cyk pakowanko i już byłam z nim.Nie chciałam małżeństwa na odległość.Teraz jest już Victor i jest super,muszę przyznać że super państwo jeśli chodzi o rodziny i pomoc(w przeciwieństwie do Polski).
Wcale nie żałujemy że wyjechaliśmy no może nieraz bo rodzina daleko a austryjacy są zamknięci w domach.

Do góry