vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ja mam w zamrazalce hehe.Victor nie przepada niestety zje tylko troszke i reszta pogardzi;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A prosze bardzo
![]()
![]()
![]()
![]()
jest nas juz 4 to stawiam wszystkim hehehehhehe
dzieki ale u mnie brrrr zimno i deszczowa ale taki deserek na poprawienie humorku czemu nie;-)
Witam nowa kłodczanke ciekawe czy wkoncu ktos zkto dalej zamieszkuje kotline
Dzwonilam do agencji niby hydraulika juz powiadomili
tu jest wszystko inne to i pewnie krople tez inne ale dzieki za wiesci:-):-):-)
zobaczymy co bedzie jutro bo dzis i tak musimy byc w domu ja wczoraj i dzis przemylam ta herbata bo nie slyszalam ze nie wolno i jakby ciut lepiej jest no zobaczymy...
ale wam zazdroszcze tych upalow ja tez chce porzadnego slonca![]()
I znowu 3to juz powoli rytulal chyba hehe
Jak ktos tu wpadnie i zobzczy,ze watek zdominowany przez 3 osoby to bedzie mial ucieche hehe.Nieraz po kilkanascie dziewczyn nie utrzyma tak watku jak my ten :-)
Ja sie na to piszeJA POWIEM TAK JEST MI OGROMNIE MILO POKLIKAC Z WAMI POPATRZEC NA WASZE DZIECIACZKI NA GALERICZUJE SIE JAK W DOMU;-);-);-)MOZE DOJDZIEMY NAWET DO TEGO,ZE KIEDYS SIE SPOTKAMY POD TWIERDZA KLODZKA
NA KAWUSI
![]()