zQo
Entuzjast(k)a
Aga Witamy zgube po latach

My wakacje spedzilismy w pracy

Ale na przyszly rok napewno gdzies juz wyruszymy:-):-):-)chociaz bedzie malenstwo ale hdzies musimy troche slonca zlapac.
Dzieki za gratulacje
dzisiaj bylam u lekarza chyba byl to jedyny raz za cala ciaze bo tu ciaze prowadzi polozna i jestem zalamana poziomem medycyny
ja jestem po 3 cc bylam cieta zawsze po staremu czyli pionowo bo tak mialam pierwsze ciecie i 3 razy mialam pelna narkoze dla tego ze kiedys blokad praktycznie nie robili a do tego ja mam epi a ten niby lekarz stwierdzil ze beda mie ciac jak wszyskich czyli dadza blokade i poziomo beda ciac
Mam miec krzyz na brzuchu?wybieram sie jeszcze do polskiego ginekologa skonsultowac to wszysko bo normalnie wierzyc nam sie nie chce...a nastepne usg mam miec dopiero w 28 tyg normalnie zalamka

My wakacje spedzilismy w pracy

Ale na przyszly rok napewno gdzies juz wyruszymy:-):-):-)chociaz bedzie malenstwo ale hdzies musimy troche slonca zlapac.
Dzieki za gratulacje

dzisiaj bylam u lekarza chyba byl to jedyny raz za cala ciaze bo tu ciaze prowadzi polozna i jestem zalamana poziomem medycyny
ja jestem po 3 cc bylam cieta zawsze po staremu czyli pionowo bo tak mialam pierwsze ciecie i 3 razy mialam pelna narkoze dla tego ze kiedys blokad praktycznie nie robili a do tego ja mam epi a ten niby lekarz stwierdzil ze beda mie ciac jak wszyskich czyli dadza blokade i poziomo beda ciac
Mam miec krzyz na brzuchu?wybieram sie jeszcze do polskiego ginekologa skonsultowac to wszysko bo normalnie wierzyc nam sie nie chce...a nastepne usg mam miec dopiero w 28 tyg normalnie zalamka

szukalam cie wszedzie heheh
 szukalam cie wszedzie heheh Kzyza nie zazdroszcze i moze da sie jeszcze cos zrobic aby bylo po staremu,trzymam kciuki.A czy na blokade przy epi nie jest wskazane czy co.Ja tam bym wolala blokade tak jak mialam.Bo to co slyszalam po narkozie to nie dzieki.No ale jesli mus to mus oczywiscie.
Kzyza nie zazdroszcze i moze da sie jeszcze cos zrobic aby bylo po staremu,trzymam kciuki.A czy na blokade przy epi nie jest wskazane czy co.Ja tam bym wolala blokade tak jak mialam.Bo to co slyszalam po narkozie to nie dzieki.No ale jesli mus to mus oczywiscie.