reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

No prosze jakie slodzuchne zdiecie w muzeum :-) Ja wychowana w falowcu :yes: pamietam jeszcze tunela ktore zabudowali nie wiem po co hehehhe.Widze,ze kazdy sie pokazuje to moze i my sie ujawnimy choc gdzies wczesniej dawalam w tym watku.
1416057404.jpg

1420547404.jpg

reklama
No lubimy sobie pochodzic tym bardziej,ze tu jest gdzie:-)W Klodzku tez zawsze gdzies wybywalismy a to na Kukulke do Polanicy czy gdzies tam dalej.
Co do ciemiaczka to u nas dosc szybko poszlo i odstawialismy witaminy co by wolniej szlo.Najlepiej konsultowac to z lekarzem.Ale chyba jakos kolo roku ma sie zasklepic calkowicie jak dobrze pamietam.

No to mnie zmartwiłaś.Moja mała ma jeszcze malutkie ciemiączko:-(

Ale ząbki wyszły jej szybko i dosyć sporo ich ma.

Ale zaraz sprawdzę w necie.
My cz asem wychodzimy na spacerki lub plac zabaw
.
W lecie wiadomo i cieplej i chce się chodzić.

To moze mi sie pomieszalo,nie matrw sie poszukaj info i mize cos bedzie pisalo.Ja juz zapomnialam troche za duzo czasu minelo :-)No w taka pogode to i nam sie nie chce wychodzic znaczy mi:-DNo ale mamy sunie i z nia trzeba wiec jakis przymus jest.

My mamy króliczka,z którym dzięki Bogu nie trzeba wychodzić pięć razy dziennie.Poza tym piesek w bloku to dość uciążliwa sprawa.Mimo tego,że kocham pieski:-)Za to królicka trzeba puszczać na mieszkanie.Chodzi i tylko bobczy:crazy:
Ale córcia jest zachwycona kiedy może sobie za nim poganiać,a on podbiega i odskakuje.

No ja wychodze minimum 3 razy z sunia ale sie przyzwyczailam i to moj pierwszy pies.A pod jakim nr mieszkacie znaczy w ktorej czesci falowca??Ja mieszkalam pod 98 a mezus 78 :-D

My mieszkamy pod 66.Fajnie się tu mieszka bo wszędzie wydaje się blisko:-D
Ja pochodzę z Wojborza ,A mój mężuś z wioski 10 km dalej Gołogłów.
Pewnie nawet nie słyszałaś o takich dziurach;-)
To Wy po sąsiedzku.:-D

reklama
No wiesz....jak moglam nie slyszec!Chyba nikogo nie znam ale miejscowosci i wioski okoliczne znam albo choc kojaze :-)Nie jest tak zle ze mna heheh.Jak bede w Klodzku to mozemy sie zpotkac tak po sasiedzku heheh masz fajny plac zabaw na przeciwko no ale na niego to jak bedzie cieplo:yes::yes:

Do góry