reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

Nie ma sprawy!Zaprszam na kawke.Tylko z synusiem,moja córcia będzie zachwycona bo uwielbia dzieci.
Tak jest bardzo fajny i ogrodzony,przynajmniej psy już nie chodzą się tam załatwiać.;-)
Ale w lecie w nocy siedzi tam dużo młodzieży i tak krzyczą jakby niewiadomo co się tam działo.

Ostatnia edycja:
reklama
Jako wlascicielke psa bardzo draznia mnie "slady" po psach na placach zabaw.Co prawda byla ze mna tam pare razy sunia ale siedziala przy lawce i czekala na nas a wczesniej byla na porzadnym spacerze.Zawsze patrze gdzie sie zalatwia i nawet sprzatam po niej nieraz.Na szczescie wytresowalam psa i nie zalatwi sie tak gdzie mowie,ze nie wolno.Znaczy te grubsze sprawy:-Dchyba ,ze naprawde musi co zdarza sie rzadko.
Dziekuje za zaproszenie :-)

Też mnie to drażni,a szczególnie w miejscach gdzie bawią się dzieci.
Może teraz powiem jak stara baba :-Dale młodzież tzn 16-17 lat nie zdają sobie z tego sprawy,że potem w tym piasku gdzie narobił ich pies bawią się dzieci.
Często odwiedzacie Kłodzko?

Ostatnia edycja:
To z mlodzieza to prawda ale nieraz i starsze osoby nie patrza gdzie zalatwia sie ich pupil widzialam na wlasne oczy i nieraz zwracalam uwage.
Teraz juz rzadziej bo ja ruszylam do pracy.Ostatnio bylam w polowie listopada i to sama z malym a na 1 bylismy wszyscy.Teraz moze styczen albo luty zobaczymy jak bede miala wolne.Kiedys bylismy co miesiac a nieraz i czesciej.

:-)witajcie!
Vici te rzesy odziedziczylam po tatulku i ciut mi przeszkadzaja bo powinnam nosic gogle!:-);-)
A widze ze moze jakies male spotkanko???mi pasuje po nowym roku tak w polowie stycznia:-)
Sliczne fotki mamo Paulinki i dziekuje za inforacjon;-)tylko nie wyczytalam jak masz na imie!:-)

No przy okularach to rozumiem ale zawsze szkla kontaktowe mozna nosic :-)
A co do spotkanka to ja narazie do Klodzka sie nie wybieram ale jak cos to na pewno dam tu znac :yes:

Witam!
Moje imię to Ola:-(
.Może teraz Ty Lusesita napiszesz coś o sobie?:-)
Dziękuję barzdo, Twoje też są bardzo ładne. A co do spotkanka to ja się dopasuję;-)do was.
Pozdrowienia dla mamusiek i ich pocieszek.

Olu a wiec!
Ja jestem Alicja!Mieszkam w Zabkowicach Sl!Mam 22 lata!Jestem w domku z malym a maz pracuje we wroclawiu!
No i w sumie to co moge wiecej napisac!?:-)

reklama
Ja sie przedstawialam wiec chyba nie musze:confused:
A dlaczego przy swoim imieniu masz minke smutna??Ladne imie ,ja znam same fajne Ole :yes:
A Alicje znam tylko jedna no teraz poznaje droga :-D

Do góry