reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

Ja bardzo nie lubię swojego imienia,mój mąż uważa,że jest śliczne ale cóż może powiedzieć innego?;-)
Miałam kilka koleżanek z Ząbkowic.
Mój mężulek też jest w pracy:-(a ja siedzę sobie sama z moim brzdącem.

reklama
O nie lubisz,rzadka sprawa aby ktos nie lubial swojego imienia.Mnie sie podoba:yes:
Moje dziecie zasnelo a jak musze glowe myc a mam lenia i jeszcze obiad czeka .....ale ma byc na 16.30 wiec mam czas

Hehe jak dobrze ,ze tu nikt mi nie wpadnie z rabanem :-D Za to po pobycie w PL tu odpoczywam i wyciszam sie bo tam sie nie da i nie ma czasu na to.

Moja rodzinka wpada raz na jakiś czas i zwłaszcza wtedy jak czegoś potrzebują:no: U nas w domu zazwyczaj jest cisza i spokój
ale jak już przyjdą to dwa dni dochodzę do siebie:rofl2:

Hehehe no to mnie rozbawilas :-) 2 dni no to ladny chaos robia ;-);-)Nie ma to jak sie przyzwyczai czlowiek do ciszy i swijego otoczenia.Ja na sylwka bede miala tu jeszcze 2 malzenstwa i kazde z dzieckiem :szok: juz sie zaczynam bac hehehe a beda kolo tygodnia u nas lojjjjj

Oj to współczuję:szok: do nas jeden trzylatek przyjeżdża i ja nie słyszę swoich myśli a co dopiero trójka. Moje dziecko to nie wie co się dzieje jak u nas jest jej kuzyn:rofl2: ale to syn siostry a ja jestem zawsze gotowa na poświęcenia i bardzo tolerancyjna.

No u nas bedzie kuzynka meza z facetem i mala ma lekko ponad 3 latka a ta droga para to maja coreczke polroczna no i Victor oczywiscie.Bedzie ciekawie,kazdy zajmnie jeden pokoj a jak maluchy beda spac to my chyba na korytarz wyjdziemy bo w przedpokoju bedzie za glosno :-D NO moze strych nam zostanie ehehheheeh

reklama
Do góry