reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

reklama
Witajcie my juz wyzdrowieni;-):tak:
Olu a wy jak sie czujecie ?jak Paulusia!?
Witaj blondi skad dokladnie jestes i popieram Ole napisz cos wiecej o sobie!?:confused::tak::-D

Witam.pozbylam sie w koncu gosci,w pracy sie usatabilizowalo i wracam do zywych :-)No i na neta zawitalam od....jejku juz nawet sama nie wiem kiedy ale to bylo przed swietami na pewno.Wiec szczesliwego nowego roku i mam nadzieje swieta byly udane.
Witam tez nowa mamusie

Witajcie kobitki!
My też już wyzdrowieliśmy:-)nie było tak źle!jak byliśmy u lekarza to moje maleństwo tak się wystraszyło,że trzy razy zwymiotowała na lekarke(żebyście widziały jej mine:baffled:)Nie wiem ma chyba jakąś alergie na lekarzy:szok:
U nas święta spokojnie jak zawsze,sylwester był suuuuper(zostawiliśmy małą z dziadkami i tany tany).A jak tam u Was?

Ja zagladam jak tylko mam chcwile,ale ucichlo tu jakos.wszyscy pouciekali czy jak:confused:Ostatnio duzo pracki i w domu i nadgodzinki ale jestem i czytam:-)A od wczoraj kibelek to moj przyjaciel:-( i nawet nie wiem po czym.....

Ja też często zaglądam i cichosza:confused2:
więc postanowiłam napisać.
A co do kibelka to podobno na śląsku szaleje straszna grypa:no:
mam nadzieje,że do nas nie dojdzie:tak:.No do Was tym bardziej:tak::tak:
Pozdrowionka!

Mi bardziej"stare" tortile zaszkodzily.No ale juz mam z glowy bo smecta sie poczestowalam od malego:-D
No cisza fakt,pouciekaly czy jak.Moze po swietach zapomnialy co to kom heheheh

reklama
Do góry