reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

Byłam na rozmowie w ING i pani mnie uświadowiła,że do niczego się nia nadaje :-(bo mam dziecko,wyglądam jak głupia lala,nie mam prawa jazdy,nie mówiąc o doświadczeniu cholewka przecież jestem młoda i gdzie miałam nabyć tego doświadczenia skoro wszędzie wymagają!Myślą,że ludzie się rodzą z doświadczeniem czy co??
Załamałam się po tej rozmowie!!

reklama
No na pewno zniecheca.Ale tak z boku patrzac to baba nic w glowie nie ma i kultury zero.
A do chaty czesto chodze:yes::yes:Powodzenia zycze.

Jak byłam w ciąży to się przyzwyczaiłam swego czasu:tak:non stop kłucie i kłucie ale teraz jakoś znowu na widok igły wpadam w panike:szok:
Pielęgniarki zawsze śmiały się ze mnie "to jak pani chce rodzić,jak się pani igły boi??!!"
Mówiłam zawsze "nie takie rodziły!":-)

reklama
No tak co do rodzenia to jakos kazdej sie udaje :-D:-DNieraz z pomoca ale jakos nawet najwieksze panikary daja rade.Znam pare takich ciekawych przypadkow:yes:
U nas zima wrocila i jest pieknie.Jakos znowu zamieszanie u nas w pracy i jezdzilam po 2 razy:-/

Do góry