reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

Witaj fridita82 ja również mieszkam w Kłodzku.Chłopczyk czy dziewczynka?Życzę Ci bezbolesnego:-)porodu i zdrowego maluszka,odezwij się jak już będziesz po.
Pozdrawiam serdecznie.

VICI a Ty już dojechałaś??Nic się nie oddzywasz?

reklama
Witam nowa mamusie i zycze bezbolesnego i szybkiego porodu.
Tak dojechalam ale mialam troche zalatwiania i pracy ale teraz wracam na forum i do zycia :-)

Witam!Dziękujemy za życzenia!
A co to VICI tatuażyk sobie walnęłaś?:-)
Kto nowy się tu pojawi to zaraz ucieka:-DMoze sie wystraszyły:-D
Pozdrowionka!
A co Tam u Was??

Nie jeszcze sobie nie walnelam to mezusia.Ja sobie w piatek robie.Zawsze mi sie marzyl a ta cholera zrobila sobie pierwsza hihi i to juz dawnoo prawie 2 lata temu.No i w koncu znalazlam czas i sie umowilam i czekam,czekam i sie doczekalam tego terminu.Jak bede miala to sie pochwale:-) A co!

U nas wiosna ,zycie plynie ,pracy w koncu mniej i jest git

Mi też się zawsze marzył tatuażyk ale ja bym się bała:szok:
U nas pogoda nie wie już co ma robić raz deszcz,potem słońce,a za chwile deszcz ze śniegiem:baffled:
Siedzę w domku z niunią i się nudzimy bo tatuś ma popołudniówkę:-(

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:od bardzo długiego czasu tu nie zaglądałam bo najpierw wątek wymarł a potem jakoś odpuściłam zaglądanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale obiecuję poprawę:tak: Widzę że przybyło kilka mamuś więc robi się ciekawie i może teraz już będzie się tu działo;-) ja już pisałm że ja też z Rodzinnej tyl że 74 . U nas wszystko ok:tak: ja właśnie siedzę w pracy, mała rośnie jak na drożdżach i łobuzeruje ile wlezie:sorry2: zime przetrfała tylko raz chorując ale na szczęście szybciutko doszła do siebie:-)

Witajcie dawno zapomniana powracam!
Przepraszam was ze sie nie odzywalam ale ostatnio nie mialam netu a zlapalam wirusa w komp i nie moglismy doprowadzic go do porzadku!
Juz jest ok!
Widze Paulinko ze pracowalas i zrezygnowalas !Wspolczuje ze nie powiodlo sie!Ale jak bylo nie fajnie to oczywiscie lepiej!:tak:
Ciekawe jak nowa mamusia czy juz rozpakowana!:-)
Pozdrawiam i do popiszonka a i zmienil mi sie numer gg!9879818

A już myślałam,że zapomniałaś o naszych pogaduchach:-)
Vici a jak tam u Was?Dalej wiosna?U nas pogoda się psuje:-(człowiek od razu robi się smutny:-(!
Jak zrobisz tatuażyk to wyślij fotke:-)
W końcu zaczyna się coś tu dziać;-)
Pozdrowionka!
Ja nadal szukam pracy ale nigdzie mnie nie chcą :no:

reklama
O witaj ponownie Lusesita dobrze,ze z kompem juz oki i necik wrocil :-)
Tak wiosna pelna para ale na weeckend zapowiadaja opady sniegu i pewnie powiejje wiatrzysko(juz hula i to mocne)Ogolnie jest cacy.Na swieta bede w Klodzku ale tylko na swieta :-/a potem w maju wiec moze cos sie wymysli :-)
Tatuazyk a prosze bardzo
DSC00007.jpg

Do góry