reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

My juz po komuni i w rytm sie wbilismy.Wczoraj urodziny maly w przedszkolu mial i teraz w koncu zadowolony mowi,ze ma juz 4 lata :-D Wczesniej nie chcial bo torta w przedszkolu nie bylo ani piosenki na urodziny ani swieczki hehehhe.A oni maja tu fajny rytual urodzinowy.U nas cieplo i fajnie choc rano lalo.Bardzo duzo w ogrodzie siedzimy lub na spacerkach.W Klodzku bedziemy 7 wieczorem ale sobota i niedziela we Wroclawiu bedziemy ale pod koniec chyba bede to sie odezwe.
Jak tam Paulinka?

reklama
To fajnie!Na imprezce byliście:-) Też wybieramy się na baja bongo ale dopero pod koniec sierpnia (idziemy na weselicho:-))
My też dużo na polku przebywamy tylko więcej u mojej mamy na wsi.
A Paulinka dziękuję dobrze, chociaż robi się coraz bardziej nerwowa i niedobra(ale podobno ten wiek)
Ja i tak w weekendy mam zajęcia na uczelni:-(
Myślałam,że dzięki szkole zdobędę nowe znajomości i łatwiej mi będzie znaleźć pracę a tu nic każdy patrzy na swój koniec ....:-(
Ale cóż takie życie:-(
U nas też piękna pogoda słonko świeci aż nie chce się nic robić.

Przesyłamy Wiktorkowi serdeczne życzenia:-)

A cóż tu tak cicho:-(
Ja zakończyłam pierwszy rok studiów:-)Jestem z siebie dumna:-)
U nas impreza za imprezą prawie same chrzciny:-) A cóż tam u Was drogie Panie??

Witam i ja :-) Cos ucichl nasz wateczek z deka.U nas co chwila zmiana planow i przestalam juz w koncu planowac wypad do Klodzka ale moze pod koniec sierpnia zawitam:-)
Mamcia Paulinki gratki zaliczenia pierwszego roku :-)
Anulka napisz cos wiecej o sobie.Ile masz lat,co porabiasz i wogole :-)

Hej!!
Dawno mnie nie bylo:zawstydzona/y:
Vici widze ze Ty nadal podpora watku:-D
Ogladalam kiedys Twoje fotki na nk i jestem pod wrazeniem Twojej figurki:tak:
Mi jakos ciezko zrzucic ale ja jeszcze karmiaca i nie moge niczym sie wspomoc.
Pozdrawiam reszte mamusiek:-)

zQo a kto ma podtrzymywac jakw szytskie co jakisc czas znikamy i wracamy heheheh.Dzieki za pochwalki na zdieciach wyglada to troche lepiej bo brzuch jestszcze odstaje ale to juz inna przyczyna.Teraz walcze z tym brzuchem i brzuszki namietnie macham ;-) No ale widze,ze ty tez niezle zrzucilas a jaka dietke stosujesz.No i kamicy wspolczuje.Jak dzieciaki jak tam na wygnaniu sie zyje co porabiasz i wogole co tam u was??
anulka fajnie mloda mamusia byc :-) Mam nadzieje,ze po porodzie dasz rade z nauka bo to wazne.No i szybkiego porodu oczywiscie bo juz malo czasu zostalo:-) A gdzie bedziesz rodzila??

EEe nie przesadzaj wygladasz naprawde super:-):-):-)
Ja narazie stanelam w miejscu bo zle mnie zrozumialas nie mam kamicy tylko jeste nadal matka karmiącą wprawdzie juz malo karmie ale przez to nie moge sie niczym wspomoc:tak:.
A zyje sie calkiem dobrze juz jakis czas temu dostalismy mieszkanie z urzedu ale juz nam ciasno hehe prawie przy 100m i staramy sie o zamiane pewnie niedlugo bedziemy sie przeprowadzac:laugh2:
U nNas jeszcze tylko tydzien wakacji ,konrad idzie do pierwszej k;lasy:szok:juz sie stresuje.
Dziewczyny tez pojda tylko ze one to juz panny Magda konczy w grudniu 18 a Marta juz skonczyla 16 ale ten czas leci :szok:
W Polsce bylismy w tamtym roku na wakacjach w tym jakos sie nikomu nie chcialo leciec:-D moze w przyszlym:tak:
Pozdrawiam

reklama
Hehhe chyba naprawde zaspana bylam :-D No karmiaca to dietka odpada:yes: Nie dziwie sie ciasnoty w koncu nie mala rodzinka z was:-) Ale na pewno macie wesolo.U nas wakacje do 10 wrzesnia czy jakos tak.Maly jeszcze 2 lata przedszkola i potem szkola dopiero.A jak jezyk u dziwczyn i u mlodego?Radza sobie? No i jak u ciebie z jezykiem?mialas jakis kurs czy w domu probujesz sie uczyc?No niezle rok bez Pl nie wiem czy bym wytrzymala;-)Choc wyprawa wasza do Pl to na pewno mordega.

Do góry