reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

reklama
Ja też mam w planach moim dzieciom pięterka sparwic, ale troszkę inne. Bo ja chce wstawic takie co ma u góry łóżko a na dola biurko. Mam nadzieję że mi się to pomieści, no ale dopiero jak szkoła będzie to takie nabędziemy :-p

Dziewczyny...Ależ nam Oliwka przed chwilą stracha napędziła...:no:.Siedziała, a nawet prawie spała, aż nagle zaczęła tak przeraźliwie płakać i się wyginać, że myślałam, że zawału dostanę.Postawiłam ją na ziemi, to nie umiała na nogach ustać.Ja oczywiście wpadłam w panikę i zaczęłam płakać i dostałam ochrzan od Jacka :sorry2:.Daliśmy jej Nurofen i krople na brzuszek i po chwili się uspokoiła.Ale prawie pół godziny było tragicznie...Już Jacek chciał na pogotowie jechać (bo w mojej mieścinie od jakiegoś czasu karetka nie jeździ na terenie miasta:baffled:).
Mam nadzieję, że to nic powaznego :-(

sluchajcie ja mam troche obawy coby mi maly z niego nie spadl jak jest u was jakos zabezpieczacie lozko:confused:patija ja mam tak samo jeden pokoj z dziecmi i dlatego kupilismy to pietrowe:tak:ale w lutym zamierzamy z naszego jednego zrobic dwa mniejsze zobaczymy jak bedzie:-p
bara zdrowka dla malej:tak:
inna nie dziwie sie ze sie przestraszylas bidna oliwcia moze cos zjadla causki od ciotki ewy
no a u mnie standart bylam wczoraj u doktorka paula zdrowa u sebki cosik sie zaczyna w oskrzelach:-(jedziemy wiec na inhalacjach 3 razy dziennie(lacznie wdychamy sobie trzy rozne lekarstwa)+eurespal na razie bez antybiotyku w razie czego jakby dostal goraczki do lekarza w poniedzialek:dry:

Wielkie buziolki dla Oliwci i Sebusia!!!!!! Choroby uciekajcie wreszcie:wściekła/y: Mój Adrianek też już rano smarkał, ja już mam czarne wizje. Kurcze jedno kichnięcie i już się zastanawiam czy się zaczyna czy jeszcze nie. To już zakrawa na obsesję:baffled:

sikoreczko ja mam tak samo :sorry2:ale to przez to ze nasze dzieci tak choruja:-( musimy jakos dotrwac do wiosny bedzie lepiej:tak:ja przynajmniej tak sie pocieszam:sorry2:

Martyna też miałam taką akcję z Lilką tylko że w środku nocy...
zdrówka dla biednych podziębionych Szkrabów...i Lila ma katar...cholera, dopiero co gorączka jej zeszła i znów coś podłapała...
u nas nocki są tragiczne. punkt 0.00 Lila zaczyna wyć jak opętana...trudno ją uspokoić, nawet przeniesienie do naszego łóżka nie pomaga. a dziś idę na ten bal karnawałowy, zostawiam Lilę z moim tatą i macoszką....trochę się boję bo Lili ma naprawdę w nocy chore akcje. a jeszcze teraz ten nos zapchany....
Patija łóżko ekstra...bardzo mi się podoba.

Patija super łóżko.My planujemy pietrowe ale tak jak Sikoreczka biurko na dole.No ale pokój Lolo ma malutki.No ale cóż się spodziewać jak mieszkanko mamy 36 m:-):-)
ZDRÓWKA komu trzeba i cierpliwości i siły mamusiom.

no u nas niestety katar i ciagle na mnie wisi bidulka, nie poznaje własnego dziecko spokojne, popłakujące, wymęczone jakieś:-(tak mi jej szkoda, kreci sie zle sie jej oddycha:-(Inna my kilka razy w nocy tez mielismy taka akcje, płacz okropny i prężenie i ja stawiałam na brzuszek i dietka była przeznastepne dwa dni i sie uspokoiło:tak:kleik ryżowy, herbatka na trawienie, mleczko i ewentualnie jabłko i chrupki kukurydziane:tak:życzyme wszystkim zdrowia i mamy nadzieje że u nas nie bedzie gorzej

reklama
oj to chyba jakas epidemi cholera z ta pogoda:angry:gorace usciski dla wszystkich chorutkich:tak:u mnie na razie sebce sie nie pogarsza(tfu tfu)wiec moze ominie nas antybiotyk:sorry2:
aniii milej zabawy zycze napewno dziadek poradzi sobie z lilcia a ty idz i odpocznij sobie kobitko zasluzylas:tak:

Do góry