dorotak
Fanka BB :)
Patija fajne to łóżko, w naszym nie ma tych półek z boku, ale i tak mamy tak na styk w pokoju.
Bara mam nadzieję że tylko na katarku się to skończy
Bara mam nadzieję że tylko na katarku się to skończy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

.Siedziała, a nawet prawie spała, aż nagle zaczęła tak przeraźliwie płakać i się wyginać, że myślałam, że zawału dostanę.Postawiłam ją na ziemi, to nie umiała na nogach ustać.Ja oczywiście wpadłam w panikę i zaczęłam płakać i dostałam ochrzan od Jacka
.Daliśmy jej Nurofen i krople na brzuszek i po chwili się uspokoiła.Ale prawie pół godziny było tragicznie...Już Jacek chciał na pogotowie jechać (bo w mojej mieścinie od jakiegoś czasu karetka nie jeździ na terenie miasta
).
patija ja mam tak samo jeden pokoj z dziecmi i dlatego kupilismy to pietrowe
ale w lutym zamierzamy z naszego jednego zrobic dwa mniejsze zobaczymy jak bedzie

Mój Adrianek też już rano smarkał, ja już mam czarne wizje. Kurcze jedno kichnięcie i już się zastanawiam czy się zaczyna czy jeszcze nie. To już zakrawa na obsesję
kleik ryżowy, herbatka na trawienie, mleczko i ewentualnie jabłko i chrupki kukurydziane
życzyme wszystkim zdrowia i mamy nadzieje że u nas nie bedzie gorzej
gorace usciski dla wszystkich chorutkich
u mnie na razie sebce sie nie pogarsza(tfu tfu)wiec moze ominie nas antybiotyk