reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

Pocieszę Was:-) i powiem, że moja kumpelka ma trzylatka i dalej przy nim niewiele może zrobić. Albo ją woła do zabawy, albo psoci. Należy wię uzbroić się w świętą cierpliwośc na kilka lat :-D

reklama
Oj chciałabym przekazać jakieś słowo pocieszenia, ale u nas też nie fajnie :-(. Od wtorku Martyna smarka i kaszle. Ostatnie dwie nocki, to koszmar. Wybudzanie, jęczenie itp. Wzięłam ja o 3 do nas do łóżka, to spałam jak zając z jednym okiem otwartym, a ona o 5.30 wstała uchachana. Zabrałam ją do łóżeczka i leżałam z nią w pokoju jeszcze z godzinę - czytała książeczki. Cały dzień miałam do tytyłu, A Martyna dwie drzemki po niecałej godzince i rześka jak skowronek :baffled:. Dziasiaj w nocy trochę lepiej, ale podobnie. Mam nadzieję, że te prognozy dotyczące nadchodzacej wiosny to tak na powaznie, bo i mnie szlag w końcu trafi :angry:.
Buziaki dla pozostałych chorutków i sfrustrowanych.​

no u mnie we wrocku w niedziele ma byc 13 stopni a w poniedzialek 15 wiec chyba wiosna sie zbliza:-)
zdrowka dla martynki:tak:
moje dwa lobuzy na razie oki ale nie chce zapeszac bo roznie bywa moje brzdace potrafia zachorowac z dnia na dzien:baffled:

U nas w miarę! Adrianek był przeziębiony ale dośc szybko mu minęło:-) A Madzia nareszcie po kilku miesiącach męczarni bez kataru. Lekarka przepisała jej zyrtec w kroplach i wreszcie pomogło:happy2: Tylko ja się męczę z zatokami:zawstydzona/y:
Zdróweczka wszystkim biedactwom!

No to i ja napiszę co u nas.
Kuba do ndz ma miec antybiotyk. Dzis idziemy do kontroli. Od wczoraj ma kaszel wiec dolaczylam syropek do zestawu lekarstw. Uszka chyba lepiej, bo jakos nie widac zeby sie zloscil..no ale to tylko moje stwierdzenie.
Zyczymy kolegom i kolezankom chorowitkom zdrowka!

U na sjest masakra Zuza non stop goraczka 40 stopni lekarze szczelaja bo nie wiedza co jej jest:wściekła/y:zmiana antybiotyku:-(na wlasna reke zrobilam badania krwi wyszła anemia i ogolnie zle wyniki wysokie OB:baffled::-:)-:)-(juz mi rece opadaj, teraz jeszcze mocz musze zrobic tez prywatnie:wściekła/y:na co ida te nasze pieniadze wolalabym zeby mi nie odprowadzali skladek bo i tak wszystko prywatnie człowiek musi załatwic:angry::angry::angry:złodzieje piep....:angry::angry:szkoda mi jej i martwie sie bardzo:-:)-:)-( innym chorowitkom zdróweczka zyczymy

zdrowka dla zuzi bidulka:tak:moj sebek jak mial taka temperature to wyladowalismy w szpitalu z zapaleniem pluc:-(oby nie to u zuzi bylo
sikoreczko wiec mamy na razie(tfu tfu)ferie od chorobsk:-Doby tak dalej:tak:
zdrowka dla wszystkich chorowitkow:tak:

dziewczynki mam pytanie jakie miałyście objawy u maluchów jak miały rotawirusa??? dzis juz troszke lepiej, ale mamy luzne kupki:baffled::-(

reklama
Madzia miała przez dzień mega wymioty, potem na drugi dzień temperaturę około 37-38 i biegunkę, ale każde dziecko to chyba innaczej przechodzi:tak: (Adrianka tylko brzuszek bolał) A jak malutka:confused: Lepiej coś:confused: Przytulaczki dla was:tak:

Do góry