reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

Kobitki Kochane -dziękujemy za "pocieszki". Pomogło:-) Najgorzej było, kiedy temperatura nie chciał opaść, jednak po 3 dniach, po pokazaniu się wysypki Majka zaczęła więcej jeść, pić i być bardziej radosna. Teraz wysypka powoli schodzi.
Ja tylko na chwilkę się odmeldować. Siedzę na podłodze, bo w domu już nic nie ma. Lekko się wściekam, bo w piątek mieliśmy mieć spotkanie u notariusza w celu przekazania kluczy od naszego starego domu, a 2 dni temu dowiedzieliśmy się, że kupujący mają problemy z hipoteką. Kurna! mieli pół roku by to załatwić. Teraz zostaliśmy z mega kredytem i 2 domami na głowie...ciekawa jestem co dalej....
Grunt to zdrowie. Resztą przestaję się przejmować, bo oszaleję.

reklama
dobrze ze z maja juz lepiej:tak:polu powodzenia z zalatwianiem wszystkich sparaw:tak:
kasiu zdrowka dla ciebie:-)
a u nas podobno jakis wirus panuje :baffled:rany ta pogoooda:baffled:

Pola, tak, najwazniejsze zdrowie :) jestem pewna ze ta sprawa szybko sie wyjasni, a tymczasem szkoda sie denerwowac bo to i tak nic nie da.
Nasze plany mieszkaniowe tez sie obsunely (o 3 kwartaly) ale moj maz mowi zebym sie nie denerwowala czyms na co nie mam wplywu...no i jestem luzna....hehehhe (ciekawe jak dlugo sie mi uda ;-)
Chorowitkom zdrowka!
od zdrowego juz Kubka!

Polu - pociesz się myślą, że lepsze dwa domy niż żaden ;-) A tak serio to nie zazdroszczę i nie dziwię się, że się wściekasz. Ja jak dowiem się, że termin przeprowadzki się przesuwa znowu to chyba siądę i będę płakała :wściekła/y: Jak już przeniesiecie się na "nowe śmieci" to pochwal się domkiem!
A wracając do tematu - super, że maluchy wracają do zdrówka. W końcu jakieś optymistyczne wieści :-)

Dziewuszki może poradzicie:confused: Madzia ma za uszkami od dłuższego czasu tak wysuszoną skórkę że jej pęka i robią się strupki. Próbowałam linomagiem, teraz zwykłym bambino ale mam wrażenie że za wiele to nie daje. Może się z czymś takim zetknęłyście i zancie jakiś sposób:confused2:

Sikoreczko może spróbuj oliwką ją smarowac, bo jak Zuzia miała wysuszone nóżki to smarowałam ją oliwką przez jakiś czas i ustąpiło:tak:

Sikoreczka u nas to samo tylko że na jednej nóżce przy zgięciu, tu gdzie stópka się zaczyna...mówia że to alergia...nie wiem co poradzić bo u nas nic nie skutkuje

seba ma tak wysuszona skorke na twarzy uzywamy masci z wit a i teraz dostalismy jeszcze alantal plus moze sprobuj cos z tych masci moze akurat pomoze:tak:

reklama
Sikoreczka nie chcę Cię niepotrzebnie niepokoić, ale wczoraj w Mamao to ja ( TVN Style) akurat pediatra mówił o wysuszonej, pękajacej skórze konkretnie za uszami i mówił, że jest to często gęsto oznaka alergii na białko mleka krowiego. Czy to u Ciebie możliwe? Mówił też, że wtedy samo smarowanie nie wystarcza. Trzeba ograniczyć/wyeliminować z diety produkty z mleka.
W tygodniu powtarzają ten sam program, jeśli masz TVN Style zobacz sobie.

Do góry