reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

reklama
a ja słyszalam od siostry ktora pracuje w szpitalu że te wirusy mutuja się tak samo jak te od grypy i co roku beda inne szczepionki...czas pokarze

no a ja jak zwykle uziemiona w domku paula ma zapalenie migdalow sebek przeziebiony:-(okazuje sie ze musze isc z paula do laryngologa i trza bedzie usunac trzeci migdal:-(bo ona bez przerwy chora podobno to moze byc przyczyna ja juz jestem w stresie jak to bedzie:-(

Ewuś tulasy! My już migdał wycięli i du** jak chorował tak choruje:dry: Podobno trzeba usunąc jeszcze te boczne, ale my nie damy. Ja to się coraz bardziej zastanawiam czy on nie ma jekijś alergii:baffled: Kaszle nawet jak zdrowy jest i to już go lekarka trzy razy słuchała i mówi że nic nie ma:dry:

Ewunia jeszcze raz zdrówka dla dzieciaczków....jeśli chodzi o wycięcie trzeciego migdalka to mojemu chrześniakowi pomogło, kiedyś co chwila był chory a teraz bardzo żadko...jak widać i z tym różnie bywa. ja to juz nie doczekam się chwili kiedy będę mogla z Lilka iść do alergologa na testy i dowiem się wreszcie co jej jest...:happy:

Zdrówka dla chorowitków

My w tym tygodniu idziemy na szczepienie...Mam nadzieję, że nie będzie tak jak ostatnio i Oliwka nie złapie jakiegoś kataru czy innego paskudztwa :sorry2:

dzieki dziewczyny:tak:
mam nadzieje ze pomoze bo u mnie to juz pelna desperacja jest:wściekła/y:mam dosc i caly czas czuje sie zmeczona gdzies sila mnie opuscila marze o odpoczynku :-(

Wierze Ci Ewa bo nasz Kuba byl zaledwie dwa razy tej zimy chory a padalismy ze zmeczenia..a Ty masz to czesto i podwojnie....no w koncu lato idzie! Tulaski!

reklama
Ewa pewnie już masz dość pocieszeń, byle do wiosny :baffled:, ale to się w końcu skończy. Odchorują co mają i będą mieli z głowy. Na migdałkach się nie znam, ale np moja siostra w dzieciństwie co roku chorowała na anginę i lekarz stwierdził, że to mnie, że "wyrośnie" i rzeczywiście pochodziła do szkoły, załapała jeszcze parę wirusów i jak ręką odjął. A moja siostrzenica w zeszłym roku z przeziębienia w przeziębienie wpadała, a w tym roku piła actimel i raz tylko katar się przyplątał. W końcu coś pomoże :tak:

Do góry