reklama
a mi dzisiaj spało się dobrze na noc wyłaczam kaloryferek i za głową na krzesle zawsze wieszam mokry ręcznik wtedy mi się lapiej oddycha nie jest mi tak sucho w nosie mój mąż też zadowolony bardzo z tego pomysłu poza tym odkąd jestem w ciąży zafundowaliśmy sobie 2 kołdry i mi wygodniej jak mi nikt nic nie zabiera i mnie nie odkrywa- mogę się zawinąć jak chcę a tak zawsze miałam odkryte plecy 
czekamy teraz na pieprzonego hydraulika, mieszkanie które wynajmujemy od 3miesięcy zostało oddane w styczniu 2005 czyli nowiutkie, jakiś głupi hydraulik który zakładał wanne nieuszczelnił po zapomniał i nam woda zalała całą ścianę i tynk odpada co za debil, baba od której wynajmujemy zamówiła go na dzisiaj na 8 specjalnie zwlokłam się złóżka a tego czuba nie ma i szlag mnie trafia
czekamy teraz na pieprzonego hydraulika, mieszkanie które wynajmujemy od 3miesięcy zostało oddane w styczniu 2005 czyli nowiutkie, jakiś głupi hydraulik który zakładał wanne nieuszczelnił po zapomniał i nam woda zalała całą ścianę i tynk odpada co za debil, baba od której wynajmujemy zamówiła go na dzisiaj na 8 specjalnie zwlokłam się złóżka a tego czuba nie ma i szlag mnie trafia
ja śpię dzisiaj na stojąco poprostu dzisiaj jakis koszmar zawinięta cały czas w koc kimam, teraz napiłam się gorącej malinowej herbaty z cytryną i miodziem to mi się gorąco zrobiło ale ogólnie jestem dzisiaj do bani, wykulałm się w południe ppo jajka do sklepu myslałam że zamarznę
M
monika_pk
Gość
Kasia....mam to samo....od kilku dni buszuje wdomu do 1- 2 w nocy a potem spie do 12 w południe
M
monika_pk
Gość
...no to ci nie zazdroszcze....a ja w dzien moge spac nawet na stojaco...drzemka popołudniu obowiazkowo ,bo chce mi sie spac
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
u mnie to samo - wybyczyłam się po południu, spałam od 16-20 i teraz masakra, nie chce mi się spać!!!
chyba dam sobie spokój ze spaniem po południu
chyba dam sobie spokój ze spaniem po południu
reklama
Podziel się: