reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

klopoty ze spaniem

reklama
agao - mnie też muli na spanie, ale całe popołudnie oglądałam TV,czytałam gabyboom - wszystko by tylko nie zasnąć - dzęki temu będę dobrze spała w nocy, nie będzie mi przeszkadzał telewizor ani Krzysiek pracujący przy swoim kompie

ja mam bzika na punkcie nawilżania powietrza ale tak jak siedzę w dzień to fajnie jak ciepło jest w mieszkanku więc włączam kaloryferki ale jednocześnie włączam nawilżacz, a około 18 u nas kaloryfer wyłączam, i polecam bardzo mokry rę cznik obok głowy ja wieszam na krześle duży mokry ręcznik i świe5ne powietrrze mam wnocy polecam

muszę spróbować z tym ręcznikiem - ja przed snem też mocno wietrzę, bo i ja i Krzysiek lubimy świeże powietrze
grzejniki na noc zakręcam - tak jak i Ty, nie zasnęłabym, gdyby było za ciepło

jak jest za ciepło w pokoju to od razsu nos mi zatyka oczy szczypią sapię jak lokomotywa i czuję się od razu chora

to mnie teraz tak zatyka - chyba na przeziębienie - pije już nie iem którą herbatę z sokiem malinowym, na zmianę z mlekiem z miodem, zapijam moją nalewką z czosnku ;)

to najskuteczniejsze ja też cały czas na tym jadę bo co 2 dzień czuję się rozbita jak przed przeziębieniem

reklama
maleństwo jak maleństwo...

14 kilo już ma ;D

powąznie to mały i głupiutki - ten najgorszy okres - nie wie czemu wszystkiego mu nie wolnio (tzn skakać z mebli, jeść jedzenia psa, bić mamy i kopać psa, itp...)

Do góry