C
cobra18
Gość
alusia teściowe powinny mieć drugie imię "wscipskie"
cobra hehe nie mogę przestac sie smiac
dziewczynki, musze sie pozalic! moja teściowa znow zaczela mi dokuczac! nie wiem czy ona robi to celowo, czy jest taka do bólu szczera, ale ostatnio po kazdej rozmowie z nia musze sie rozplakac! ostatnio przyniosła mi sweter, kupila go dla kogośtam, ale nie pasowaj, wiec mi przyniosła i mówi tak:
"mam sweter, myslalam, ze bedzie dla ciebie, ale teraz jak na ciebie patrze, to bedzie za mały
ja: ojej, az taka gruba jestem?
ona: no tak... jestes gruba,a co ty myslalas? ( i jeszcze bezczelnie patrzy mi prosto w oczy i mowi dalej...) mozesz w sumie zmierzyc ten sweter, ale bedzie za mały, poszukamy kogoś szczuplejszego!!!!
(mialam ochote jej powiedziec zeby spojrzala na siebie, ale wyciągneła ten sweter, patrze, a on taki jakis wielki wiec zmierzylam i jej pokazalam, ze jest za duzy, a nie za mały, ale nawet tego nie skomentowala, nie było jej glupio, wyszlam z pokoju i plakalam)
jestem na siebie wsciekla, ze nie potrafie jej przygadac, nie chce jej sprawiac przykrosci, chociaz nawet moj maz mowi, ze powinnam jej czasem odpyskowac, a ja taka ciota jestem, ze sie boje odezwac....
kolejnego takiego numeru juz nie zniose, najpierw mi dokuczala gadajac ze bylam gruba w ciazy, a teraz znowu!!!!!waze 63 kg na 170 cmwzrostu i nie jestem takim strasznym tluściochem, a ona ciagle swoje, jakbym wazyla przynajmniej ze 100kg![]()
pierdzielic babe i tyle. trzeba bylo ja zrobic w bambuko,i pow ze jej sie ostatnio przytylo,albo ze musi wrocic do chirurga bo po tym nieudanym liftingu twarzy, wyglada jeszcze starzej..albo co takiego;p