reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Klub ANTY-TEŚĆ(owa)

alusia teściowe powinny mieć drugie imię "wscipskie"
cobra hehe nie mogę przestac sie smiac ;)

dziewczynki, musze sie pozalic! moja teściowa znow zaczela mi dokuczac! nie wiem czy ona robi to celowo, czy jest taka do bólu szczera, ale ostatnio po kazdej rozmowie z nia musze sie rozplakac! ostatnio przyniosła mi sweter, kupila go dla kogośtam, ale nie pasowaj, wiec mi przyniosła i mówi tak:
"mam sweter, myslalam, ze bedzie dla ciebie, ale teraz jak na ciebie patrze, to bedzie za mały:shocked2:
ja: ojej, az taka gruba jestem?
ona: no tak... jestes gruba,a co ty myslalas? ( i jeszcze bezczelnie patrzy mi prosto w oczy i mowi dalej...) mozesz w sumie zmierzyc ten sweter, ale bedzie za mały, poszukamy kogoś szczuplejszego!!!!
(mialam ochote jej powiedziec zeby spojrzala na siebie, ale wyciągneła ten sweter, patrze, a on taki jakis wielki wiec zmierzylam i jej pokazalam, ze jest za duzy, a nie za mały, ale nawet tego nie skomentowala, nie było jej glupio, wyszlam z pokoju i plakalam)
jestem na siebie wsciekla, ze nie potrafie jej przygadac, nie chce jej sprawiac przykrosci, chociaz nawet moj maz mowi, ze powinnam jej czasem odpyskowac, a ja taka ciota jestem, ze sie boje odezwac....
kolejnego takiego numeru juz nie zniose, najpierw mi dokuczala gadajac ze bylam gruba w ciazy, a teraz znowu!!!!!waze 63 kg na 170 cmwzrostu i nie jestem takim strasznym tluściochem, a ona ciagle swoje, jakbym wazyla przynajmniej ze 100kg :sad:

pierdzielic babe i tyle. trzeba bylo ja zrobic w bambuko,i pow ze jej sie ostatnio przytylo,albo ze musi wrocic do chirurga bo po tym nieudanym liftingu twarzy, wyglada jeszcze starzej..albo co takiego;p

reklama
a ja na jutrzejszą imprezę ząbkowa teściówki nie zaprosiła, sie nie interesuje wnukiem to nie będzie jego "sukcesów" świętować :D

usunęłąm moja teściową ze znajomych na FB a ona ciągle B marudzi, żebym ją dodała znów bo chce Filipa zdjęcia oglądac sobie... niech ruszy dupe i go na żywo przyjedzie obejrzeć a nie na zdjęciach, jak by 1000 km od niego mieszkała a nie 5

pierdzielic babe i tyle. trzeba bylo ja zrobic w bambuko,i pow ze jej sie ostatnio przytylo,albo ze musi wrocic do chirurga bo po tym nieudanym liftingu twarzy, wyglada jeszcze starzej..albo co takiego;p

nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym jej tak powiedziec,ale jak przychodzi co do czego to idę ryczeć do łazienki, zamiast cos jej odburknąć, taka ciota jestem grrrr ale musze sama ze soba powalczyc i moze wreszcie sie odwazę na pyskówkę ;)

nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym jej tak powiedziec,ale jak przychodzi co do czego to idę ryczeć do łazienki, zamiast cos jej odburknąć, taka ciota jestem grrrr ale musze sama ze soba powalczyc i moze wreszcie sie odwazę na pyskówkę ;)
ja mojej pyskuje,ale ona nie kuma nawet ze to robie... dziecko 5letnie by zrozumialo predzej niz ona

reklama
Do góry