reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Klub malucha na Białołęce .Czy jest zapotrzebowanie?

Witam. Chciałabym założyć Klub malucha na Białołęce we wrześniu tego roku.W związku z tym mam kilka pytań do Rodziców, gdyż chce aby mój Klubik był dopasowany do potrzeb i wymogów rodziców, aby dzieci każdego ranka z uśmiechem przychodziły do Klubu.
1.Czy czesne 850zł za msc (7-18)bez wyżywienia to rozsądna cena ?
2.W jakich godzinach powinien byc otwarty Klubik ?
3.Czy jedna niania do 4 dzieci to za mało?
4. Woleli by Państwo catering czy może własne posiłki ?
5. I najważniejsze czy na Białołęce jest zapotrzebowanie na taki Klubik?
Za każdą odpowiedz bardzo dziękuje :-)

reklama
zapotrzebowanie oczywiście jest, tylko myślę, że rodzice woleliby w końcu coś państwowego bo jest tu bardzo dużo prywatnych przedszkoli, klubików itp.

Do góry