Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Katar może być od uczulenia,nie wiem czy słyszałaś o tak zwanym "marszu alergicznym",pokarmówka czasem przechodzi w alergię wziewną,więc dlatego ważna jest eliminacja alergenów.Witajcie,
dawno tu nie pisałam. Przez chwilę nawet cieszyłam się, że opanowaliśmy żywienie Szymka i że jest lepiej. Niestety jakieś dwa tyg temu buzia znowu zrobiła się jak tarka i czerwona i bolący brzuszek :-( Do tego wtedy pojawił się katar, potem zniknął na dwa tyg i znowu od wczoraj leje się małemu z nosa.
Czy ten katar moze być od uczulenia?

Zyrtec i Fenistil w kroplach jedynie na receptę(w każdym razie ja tak miałam).rozalka, dzięki
tak jak pisałam, eliminujemy wszytko co wydaje się podejrzane ale teraz nie możemy dojść od czego to uczulenie. Obstawiam chyba najbardziej borówki.
Większość znajomych uważa, że zwariowaliśmy bo cyt.: "teraz jak dziecko ma uczulenie to smaruje się policzki elocomem i podaje dalej to co uczula"
dla mnie to niedopuszczalne. mam w domu elocom i ketotifen na czarną godzinę ale dla mnei to nie jest leczenie, najważniejsze wyeliminować to co uczula! I przez chwilę myślałam ze udało się...
A powiedz mi, ten fenistil w kroplach to na katar? A jeśli to nie od uczulenia to nie zaszkodzi?