S
szalona mama
Gość
rubi, u nas wizyta 110 i miesiąc czekania, raczej wcześniej nie ma szans ale będę próbować, na razie drugi dzień zyrtec bierze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i w dodatku jak coś mówię na ten temat to patrzą na mnie jak na kosmitę i uważają mnie z wariatkę ale jakoś na mnie to wrażenia nie robi i wojuję z nimi dalej 
nie wiedziałam że jest coś takiego jak ten zamiennik.. ale chyba warto go kupić
żeby pić to mleko i mam sobie poszukać inne, bo to na receptę już mu się nie nalezy!!!
A w ogóle to przesadzam, bo w testach z krwi wyszło, że uczulenie na mleko jest 0/1 więc to żadna alergia!!!!
A Mateusz po najmniejszej ilości mleka dostawał tak silną wysypkę, że wyglądał jakbym go z wrzątku wyciągała:-( A tzw pani doktor z przychodni leczyła to Linomagiem
Brak mi słów!
Jak nie pójdziesz prywatnie to zanim przyjmą cię państwowo 3 razy zdążysz umrzeć!!!
Masakra!!! My pediatrę państwowego też zmieniliśmy na prywatnego, bo moja cierpliwość do tej pani skończyła się w dniu w którym dwumiesięcznemu dziecku z wrastającym paznokciem kazała moczyć nóżke w wodzie z szarym mydłem przez 15 minut!
A alergia?- chyba jeszcze o czymś takim nie słyszała- jej pierwsza diagnoza u nas to grzybica skóry
a potem wymyśliła świerzb