Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
..w Szkocji zaden lekarz nawet slowem nie wspomnial ze ze skora Dawidka jest cos nie tak, a ciezko nie zauwazyc tych suchych rozdrapanych czasami do krwi plam...dopiero jak powiedzialam ze Dawid prawdopodonie ma skaze(tak stwerdzil lekarz w Polsce) i ma bardzo sucha skore to przepisala nam jakas masc z 2 rodzajow parafin...i jak przeczytalam to ze parafina moze odwapniac kosci to sie zaczelam zastanawiac...ona mi kazala smarowac tym synka nawet 5-6 razy dzienie jak jest gorzej...i co ja ma teraz robic?
...teraz stosuje ja tylko na te miejsca gdzie jest naprawde zle a na reszte ta masc parafinowa...

kropecka nie martw sie,moje dziecko wyglądało dokładnie tak samo,z czasem będzie coraz lepiej.Najważniejsza jest dieta i przestrzeganie zaleceń lekarza.Ja bym podawała jeszcze maleństwu Dicoflor,to probiotyki,które super pomagają uszczelniać jelita,by alergeny tak łatwo sie nie przedostawały.![]()

RENIFER u nas żadnych bączków po marchewce nie było,ale może to jeszcze niedojrzały uklad trawienny tak reaguje.
A żadnych innych objawów nie było,wysypka,lużne kupki?Jak nie,a brzuszek nie boli tylko bączki puszcza,to po kilka łyżeczek bym dała.No musisz wyczuć,czy maluchowi nic nie dolega..to odstawic czy podawac??