Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Fredzik ;-) Jaska ciagnie juz do nabialu i chcialby sprobowac a tu ciagle schody:-(
dowikla ;-) w poniedzialek ide do szpitala ale terminu cc nie mam wyznaczonego - zalezy ile juz maja zaplanowanych ciec - moge byc rozpakowana juz we wtorek a rozwnie dobrze dopiero w nastepny poniedzialek... teraz na porodowkach tlok straszny
3majcie sie cieplutko i o zadnych nowych objawach alergicznych nie chce tu czytac jak wroce!!!
Polecenie wypełniam lojalnie i melduję że po raz pierwszy od prawie 4 miesięcy Konstancja ma czystą buzię(no dobra ma 3 krostki) prawie zaleczone uszka i szyję i kilka zmian na brzuszku....Jest suuuper!!!! I pan doktor na tak dobre wieści pozwolił poooowolutku wprowadzać nowości:-):-):-).Na lodówce mam przyczepioną tabelkę co,kiedy w jakim składzie i jaka nowość oraz jaka reakcja....żeby się nie pogubić
Ciekawe jak tam RUBICzy juz sie rozpakowała czy jeszcze pobedzie w dwupaku
ADUSIA Super ze jest taka poprawa
A mojej Wiktorii wyszła jakas kaszka na raczkach na przedramionkach No i przez chyba z trzy tygodnie mlode mialy problemy z kupakmi ale widze ze pomalutku kupki sa ładniejsze Jutro planujemy podejsc do pediatry na zwazenie i obadanie a chyba we wrzesniu czeka nas gastrolog
Szukamy osób, które zechcą wziąć udział w tworzeniu nowych produktów przeznaczonych dla dzieciaków z atopowym zapaleniem skóry (AZS). Możliwość udziału w projekcie jest bezpłatna!!! Chętnych, proszę o kontakt na PW.
Monisia (jednak baba :-);-)) urodzila sie 4 sierpnia 2009 o godz. 9:38, wazyla 3710g, miala 53 cm i dostala 10 pkt :-)
przy okazji dowiedzialam sie ze prawdowpodobnie jestem.... alergikiem dostalam tak koszmarnej swedzacej wysypki na nogach, rekach, brzuchu ze... jak starczy mi odwagi to wrzuce tu fotki ale jak sama je ogladam to...dalej mnie swedzi dawali mi tylko wapno i puder plynny do smarowania... nie wiedzieli dokladnie czy to jakies uczulenie czy wysypka spowodowana zaburzeniami hormonalnymi... nie wiem tez ale wiem ze po powrocie do domu wysypka zaczela sie wycofywac i najprawdowpodobniej bylo to uczulenie na posciel...
na razie to tyle... musze zmykac pakowac starszego brata Jana - jedzie na weekend do dziadkow ;-)
Calkiem spora ta Twoja baba;-):-) Czekamy na foteczki
Ja przed porodem tez mialam takie jakby niby plamki nieby krostki na dloniach i nogach a swedzilay tak ze nogi to co chwile jechalam sobie depilatorem(lezac w szpitalu na podtrzymaniu)masakra,z tym ze u mnie bylo to objawem zakazenia wewnatrzmacicznego
Moja Klaudie dzisiaj uzadlila osaOd razu spuchła Jej cala dłon i zrobila sie twarda,ale mala nawet nie zaplakala W domu dałam Jej encorton i juz jest lepiej
Szukamy osób, które zechcą wziąć udział w tworzeniu nowych produktów przeznaczonych dla dzieciaków z atopowym zapaleniem skóry (AZS). Możliwość udziału w projekcie jest bezpłatna!!! Chętnych, proszę o kontakt na PW.
Poproszę więcej informacji, bo pomysł wydaje się być ciekawy. Czy będziemy mieli możliwość wydawania opinii na temat leków??? Jeśli tak, a potem te opinie będą wykorzystywane to ja chętnie w tym wezmę udział.
Rubi jeszcze raz gratuluję!!!! Ja wysypkę w szpitalu dostałam na piersiach udach i ramionach pielęgniarki powiedziały że to od szpitalnej koszuli i pościeli bardzo często to się na oddziale zdażało
co do wysypki to ja ja mialam najpierw na brzuchu (jeszcze w domu), potem poszlo na nogi i na koncu na rece - zawsze od zewnatrz i symetrycznie... wygladalo to na wysypke na tle hormonalnym ale jak wrocilam do domu to zaczela znikac... co do poscieli to tez radzili zebym miala swoja ale ja w tym szpitalu lezalam nie pierwszy raz - pralnia jest jedna - piora tam posciele ze wszystkich oddzialow...
pewnie w moim przypadku byla to wysypka hormonalna a posciel dodatkowo draznila i poglebiala swiad - najwiekszemy wrogowi nie zycze czegos takiego
na ale teraz jest juz niemal OK - zostaly mi prawie niewidoczne slady tam gdzie bylo najgorzej ;-)