adusia3
Fanka BB :)
W 2 tygodniu życia dostała wysypkę na brzuszku krostka i dookoła zaognienie....po kilku dniach jej zeszlo...za to pojawiło się na czole i główce razem z ciemieniuchą....następnie na policzkach te pojedyńcze krostki zaczęły się zlewać w większe i większe.Zaczęły się robić za uszami,na szyji i dopiero po 2-3 miesiącach były takie charakterystyczne dla azs zgięcia rączek i nóżek.....aaa i co jeszcze jak wysypka pojawiła się na polikach po kilku dniach zauważyłam również że ma inne oczy u lekarza stwierdzono dodatkowy fałd skórny pod oczkiem...coś takiego http://www.iqb.es/dermatologia/atlas/d_atopica/atopica03.jpg i teraz jak jest zaostrzenie alergii to jest bardziej widoczny a jak odpuszcza to mniej tak jakby się wygladzał. Oby choć cora była wolna od alergii

) NO I MOŻE JEJSC TYLKO MIESKO Z KROLIKA Z KLEIKIEM RYZOWYM,PRUBOWALISMY JEJ DAWAC MARCHEWKE,JABLUSZKO I INNE PRODUKTY ODPOWIEDNIE DLA DZIECI W JEJ WIEKU ALE MALA ZARAZ PO NICH PUCHNIE I SIE DUSI,OGULNIE MIALA AZS,Z KTURYM WALCZYLISMY DLUGO I NAWED MASCI STERYDOWE NIE POMAGAŁY,NASZCZESCIE TRAFILISMY NA SUPER PRODUKTY Z SERII EMOLIUM P,MALA JEST DO TERAZ KAPANA W TEJ EMULSJI,SMAROWANA KREMEM I NAWED SZAMPON MA Z EMOLIUM,I NARAZIE JAKO TAKO NIE MAMY WIEKSZYCH PROBLEMUW ZE SKORA,ALE ZA TO SA INNE:-(.NIEWIEM NAWED SKAD TA ALERGIA SIE WZIELA,ANI JA ANI MAZ NIE JESTESMY ALERGIKAMI A MALA UCZULONA NA WSZYSTKO..TAKZE MY NIE CHODZIMY DO ALERGOLOGA INO MUSIMY CHODZIC DO GASTROKRYNOLOGA KTORY ZAJMUJE SIE DZIECMI Z CIEZKA ALERGIA..POZATYM MA TORBIELE NA JAJNIKACH I WADE SERCA..DOBRZE ZE JEST TAKIE FORUM I SA MAMY KTURE DZIECI MAJA PODOBNE PROBLEMY,ZAWSZE MOZNA POGADAC NO I WYMIENIC SIE DOSWIADCZENIAMI...Z ALERGIA WALCZYMY DOPIERO 5 MIESIECY ALE JUZ MAMY DOZE DOSWIADCZENIE..JESLI KTOS BY CHCIAL RADY ALBO NAWED SOBIE POKLIKAC O MALUSZKACH I NIETYLKO OTO MOJE GG 575821:-)
... znowu plamki wyskoczyly ... a juz myslalam ...