Ja caly czas piore w loveli ,chociaz dosypuje troszke arielakochane mamy dzieci z AZS.... w czym pierzecie dzieciece ciuszki???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja caly czas piore w loveli ,chociaz dosypuje troszke arielakochane mamy dzieci z AZS.... w czym pierzecie dzieciece ciuszki???
dzieki dziewczyny ;-)
szwagierka ma przykazane pranie ciuchow malego w platkach mydlanych ale to moze pralke zalatwic na cacy i zastanawiala sie czy ma jakas alternatywe...
dzieki adusia ;-) powiem jej... moze jak teraz zaczna diete eliminacyjna to azs sobie pojdzie w.....ch***re![]()
a bo ja wszędzie szukam informacji ;-)Ale z tobą się ganiam po forach...odpisałam na regionalnym,Łódzkim
Rubi a mój lekarz polecł się wstrzymać do roku z testami.Powariować można z tymi sprzecznymi opiniami...do marca się wstrzymam....już nie wiele czasu zostało.