Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
W sumie to pomysl Luxikale mysle ze to dobry pomysl zeby istnialo miejsce w ktorym wykonczona mama moze spokojnie sie wyzalic, poprzeklinac itdbo czesto siedzimy same w domu z maluchem i nie mamy sie przed kim wygadacnie wiem co Wy o tym myslicie???
Niestety ale tez musze sie dopisać chociaż mój kochany mąż walczył tej nocy z małym i dzisiaj też będzie powiedział ze musze odespać chociaz 2 noce ciurkiem bo inaczej sie wykończe! ale mam kochanego męża! i sam no to wpadł! :-)
no wiecie co dziewczyny nie jestescie w temacie
raabit zabkowanie juz sie zaczelo u mojego Karola i Tomeczka Luxikale u nas zebow nie widacgdzies w srodku sie wykluwaja
Karolki jestem jak najbardziej w temacie ząbkowania nawet pisałam w innym wątku do Luxik że jestem w szoku że Tomuś już ma ząbki bo rodziłyśmy razem na forum tego samego dnia taki poród rodzinny hihihhihihi
A skąd wiesz ze u ciebie zaczyna sie ząbkowanie skoro nie widać ząbków?
raabit bo bylam u lekarza tak wyl i dziasla sa bardzo przekrwione i powiedziala ze zabki ida tylko ze zabki moga sie wyrzynac kilka tygodni zanim sie pokaza na zewnatrzzabkowanie nie oznacza ze dziecko juz ma zeba - dobrze by byloa gryzie jak nie wiem i slina leje sie strumieniami
sama bym nie byla pewna ze to zeby ale w tym ich swietle w przychodni to juz uwierzylam bo dziaslo zaswiecilo na czerwono