reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Klub mam

Lena chyba mylisz dwie rzeczy. Jedną jest klub mam gdzie mamy razem z dziećmi się spotykają na pogaduchy i takie tam i klub malucha gdzie jest dzienna odpłatna opieka nad dzieckiem :)

aha to macie na mysli spotkania takie jak ja to mowię dla zabicia czasu;)
Ja myslałąm ze typu domowe przedszkole!!

reklama
klubów malucha jest coraz więcej. JA też myślałam, że chodziło Ci o taki klub dla mam, o jakim wspomniałam Marma, gdzie mamy się spotykają, dzieciaczki się integrują z innymi dzieciaczkami, jakieś wspólne zajęcia i zabawy we wspólnym, zaprzyjaźnionym gronie oraz spotkania ze specjalistami albo ciekawymi osobami, wspólne pikniki rodzinne z dzieciaczkami i takie tam.

Może przy jakimś MDK-u by się udało ? Potrzebna by była osoba o zdolnościach organizacyjnych...:-) no i oby zapał uczestników nie ostygł do czasu udanego zorganizowania :-) coś jak klub w domku na drzewie hi hi :-) a co.. W nas też drzemią dzieci :-)
Pozdrawiam z poddasza :-)
AW

właśnie - to w sumie nie jest trudne wbrew pozorom... podobno da się dogadać z miastem aby zasponsorował jednorazowo rzeczy potrzebne do spotkań - artykuły papiernicze, jakieś piłki koce i inne takie rzeczy. Ja niestety organizatorem jestem kiepskim ale zawsze chętnie pomogę!

właśnie - to w sumie nie jest trudne wbrew pozorom... podobno da się dogadać z miastem aby zasponsorował jednorazowo rzeczy potrzebne do spotkań - artykuły papiernicze, jakieś piłki koce i inne takie rzeczy. Ja niestety organizatorem jestem kiepskim ale zawsze chętnie pomogę!

ale nawet takie rzeczy niech wezmie kazda z mam za swoja kase;)

no pewnie, jak się rozłoży na każdego i każdy kupi coś w swoim zakresie to nie będzie tragedii i każdą mame będzie stać więc to przejdzie.
może spróbowałybyśmy zrobić jakieś spotkanie na kocach w parku, i zobaczymy jak bedzie z frekfencją ;) tymbardziej że na takie spotkanie nie potrzebujemy jeszcze lokalu i jakieś zaawansowanej organizacji :)

Co wy na to??

Witam
Dysponuję dwoma klubami we Wrocławiu. Już kiedyś wspólnie z mamami organizowałyśmy spotkania przy kawie, bezpłatnie, z czego później zrodziły się zajęcia dla dzieci. Jestem otwarta na organizację podobnych spotkań

reklama
Do góry