• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Klub mam

reklama
klubów malucha jest coraz więcej. JA też myślałam, że chodziło Ci o taki klub dla mam, o jakim wspomniałam Marma, gdzie mamy się spotykają, dzieciaczki się integrują z innymi dzieciaczkami, jakieś wspólne zajęcia i zabawy we wspólnym, zaprzyjaźnionym gronie oraz spotkania ze specjalistami albo ciekawymi osobami, wspólne pikniki rodzinne z dzieciaczkami i takie tam.

Może przy jakimś MDK-u by się udało ? Potrzebna by była osoba o zdolnościach organizacyjnych...:-) no i oby zapał uczestników nie ostygł do czasu udanego zorganizowania :-) coś jak klub w domku na drzewie hi hi :-) a co.. W nas też drzemią dzieci :-)
Pozdrawiam z poddasza :-)
AW

właśnie - to w sumie nie jest trudne wbrew pozorom... podobno da się dogadać z miastem aby zasponsorował jednorazowo rzeczy potrzebne do spotkań - artykuły papiernicze, jakieś piłki koce i inne takie rzeczy. Ja niestety organizatorem jestem kiepskim ale zawsze chętnie pomogę!

właśnie - to w sumie nie jest trudne wbrew pozorom... podobno da się dogadać z miastem aby zasponsorował jednorazowo rzeczy potrzebne do spotkań - artykuły papiernicze, jakieś piłki koce i inne takie rzeczy. Ja niestety organizatorem jestem kiepskim ale zawsze chętnie pomogę!

ale nawet takie rzeczy niech wezmie kazda z mam za swoja kase;)

no pewnie, jak się rozłoży na każdego i każdy kupi coś w swoim zakresie to nie będzie tragedii i każdą mame będzie stać więc to przejdzie.
może spróbowałybyśmy zrobić jakieś spotkanie na kocach w parku, i zobaczymy jak bedzie z frekfencją ;) tymbardziej że na takie spotkanie nie potrzebujemy jeszcze lokalu i jakieś zaawansowanej organizacji :)

Co wy na to??

Witam
Dysponuję dwoma klubami we Wrocławiu. Już kiedyś wspólnie z mamami organizowałyśmy spotkania przy kawie, bezpłatnie, z czego później zrodziły się zajęcia dla dzieci. Jestem otwarta na organizację podobnych spotkań

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry