Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Hej babigi, niestety dziś nigdzie nie idziemy bo obydwa smarki zakatarzone, siedzimy doma niestety....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suszy... he he :-)
:-) napisz coś więcej o sobie i swojej rodzince. Na avatarku widzę różowy wózeczek, czyli masz córeczkę? W jakim wieku? Jakiś jeszcze inny szkrabik w domku?
ale super że poimprezowałaś, na pewno się pięknie odstresowałaś? teraz tylko kaca podleczyć i pielęgnować piękne wspomnienia z dzisiejszej nocy hihi.
cześć lasencje, az mi wstyd że tyle czasu do Was nie zaglądalam, S ciągle pracuje, bo staramy sie o kredyt mieszkaniowy, już mamy zarezerwowane mieszkanie, upatrzone, to jedyne, wymarzone... niestety wczoraj ukradli nam samochód, nie mieliśmy AC, więc jesteśmy ok.25000zł do tyłu :-(
Mloda to straszna rozrabiara, juz zaczyna powtarzać slowa, sama coś tam gada, no i odpieluchowujemy się, z maaaaarnym skutkiem...
ale jego watrość to mniej niż 5tys.
A. był tak zmęczony (wstał przecież do pracy o 6 rano, później w pracy do 17 i prawie 700 km do przejechania), że od pewnego momentu musieliśmy się dosyć często zatrzymywać – bo zaczynał zasypiać. Ja niestety nie mogłam prowadzić przez te moje cholerne kolana, a moja koleżanka nie ma prawka
ehh, na szczęście wszystko dobrze się skończyło i dojechaliśmy cali i zdrowi w obydwie strony.
Zatem przedstawiamy naszego synka :-)
hehe 

;-) BOMBOWA pamiątka!!!
Nieźle długo... i męcząco. No ale Kraków wart tego
Przepiękne zdjęcia malucha! :-):-):-) Z imienia głosuję za Frankiem :-)
Dzieciaki się przyzwyczaiły do żeglowania, więc możemy myśleć o wakacjach w łódce powoli