reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Magialenna przyszłe to może nie ale obecna napewno.
Dziewczyny co do dr. Doeringa to ja też miałam przyjemność robić u niego usg i byłam zachwycona przedewszystkim nim, jest wspaniałym człowiekiem i umie uspokoić wystraszoną przyszła matkę. Ja z innego usg miałam rozpoznanie wodogłowia u córki jak weszłam do niego to tylko się usmiechną i powiedział, że jak dla niego to pomyłka usg i tak było.
Jak kiedyś będę w ciąży i on będzie dalej pracował to napewno on bedzie mi robił usg.
Pozdrawiam wszystkie noweo przybyłe na forum przyszłe mamy. I gratulacje dla świeżo upieczonych mam.
Mamusie niedługo nasze święto

Właśnie, własnie, niedlugo dzień matki... ciekawe czy zdążę urodzić, termin mam na dzisiaj. Jak co to trzymajcie kciuki>>>>

Witam wszystkie Brzuchatki! Koleżanki z trójmiasta ratujcie!

Właśnie sie dowiedziałam że do porodu rodzinnego trzeba sie specjalnie zapisać i robi sie to około 37 tygodnia ciąży. Razem z mężem do tej pory sie tym nie przejmowaliśmy bo nikt nam o tym nie powiedział! Myślałam, że po prosty pojedziemy i będziemy mogli być razem a potem razem z naszą córeczką a teraz...?! Jeszcze będzie tak,że w dniu porodu będę po prostu sama! Czy wiecie coś więcej na ten temat?!

O! Ewka!

Ty kiedyś pisałaś że wybierasz się do Wejherowa! A jak tam wyglądają formalności porodu rodzinnego?

Tam nie trzeba razcej się zapisywać, bynajmniej ja nic takiego nie robiłam. Chodziłam tam do szkoły rodzenia i mam zaświadczenie, że chodziłam z mężem. Ale po prostu jest tak, że jak już przyjedziesz, uregulujesz opłatę (200 zł, ze szkołą rodzenia 150 zł- jak skończyłaś) i idziecie rodzić.
Żółwik, a na kiedy masz termin??

Dzień Matki jest moim terminem a chcieliśmy rodzić na Zaspie bo z Gdyni mamy najbliżej!
Do redłowa mam wstręt bo miałam tak kiedyś zajęcia na oddziale!

witajcie Wszystkie kobietki!jestem także z Trójmiasta:))jest to moja 4 ciąza,mam 3 synów:))14lat,13lat i urwiska 4leniego!!chętnie porozmawiam:)))pozdrawiam Was !! :)

Jakby nie patrzeć to Zaspa ma dobrą opinię, a na Redłowo w życiu bym się nie zdecydowała!!!!
Jak już kiedyś pisałam ja wybrałam Wejherowo, bo mamblisko, po drugie jest teraz świeżo po remoncie ( 5maja było otwarcie nowej porodówki), mam tam znajomą położnąi lekarza prowadzącego. A poza tym nie spotkałam się ze złymi opiniami na temat porodówki w Wejherowie.
Duzo moich koleżanek z Gdyni jak zdążą to chcą jechać do Wejherowa.

reklama
Witamy cię Sabina serdecznie!!!
Super, że dołączyła do nas tak doświadczona mamusia.

Do góry