Moncia gratuacje z okazji rocznicy, oby ten staż się powiększał, a miłość nadal kwitła

Ja na porodówce ściskałam męża rękę (sam mi ją dał), to nic, że potem miał ranki po moich paznokciach, ale jak mówił, nawet nie czuł, kiedy mu je wbijałam

Ostatnio to nie mam czasu na obejrzenie Wiadomości (jedyne, czego nie opuszczam w tv to M jak miłość

), ale wczoraj Paulinka zasnęła po 19 (yeahhhhhh) i włączyłam TVP1, załamałam się, Rencia Beger pojechała z PIS-em, do tego ponoć Lepperowi zabrali tekę ministra...no no no, już się nie mogę doczekać wyborów, choć wątpię, żeby się coś zmieniło i żeby nam prostym ludziom

było lepiej. A w ogóle to całkowicie się załamałam, jako polonistka, jak się dowiedziałam, że Giertych chce znieść Gombrowicza z listy lektur, a wprowadzić patriotyczne gnioty...tego to ja na 1 miejscu bym ziosła z urzędu Wrrrr... nie trawię gościa. Idzia fajne zdjęcia, a Twoja mała już sporo urosła, co? moja też już się większa robi, taki mały pulpecik

Acha wieczorkiem nie mogę odpalić forum, nie wiem, czy za duże przeciążenie, czy jak, dlatego przerzucam się z pisaniem na ranki. Pozdrawiam i życzę miłego dnia!