dzustta
Mama sierpniowa'06
To niuni nowy fotelik. Już go przetestowaliśmy na wycieczce i małej sie podoba bo siedzi wyżej i widzi wszystko co za oknem
test ze spaniem też był ......I klasa

Zobacz załącznik 34480

Zobacz załącznik 34480
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z was używa wózka QUINNY? Chcę kupić małej spacerówkę i kusi mnie QUINNY ZAPP ale słyszałam głosy że się niewygodnie prowadzi. Czy może któraś z Was miała jakiegoś trójkołowca napiszcie jak jest faktycznie. Waga też gra istotną rolę ponieważ mieszkam na 8-mym piętrze no i ze starym wózkiem ciężko było się zwlec do windy ale już się go pozbyłam a teraz kusi mnie właśnie Quinny Zapp proszę o rady nawet jeżeli coś o nim słyszeliście to piszcie bo nie chce znów się wpakowac w jakies niewygodne śwwiństwo.
Majka, moje 2 kolezanki maja ten wozek i obie sa na etapie szukania kupcow (dzieciaki maja mniej wiecej w wieku naszych). Sa niezadowolone. Na nasze chodniki sie nie nadaja wg nich, jak byl snieg to kolka zupelnie sie blokowaly. Nie ma podobno mozliwosci rozlozenia go zupelnie na plasko. Tyle slyszalam na ich temat. Fajnie wygladaja, ale wg nich nie sa warte polecenia.