redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Dzustta, sliczniutkie rzeczy:-)ja tak samo jak Silunia, kupilam buciki z zakrytymi palcami, bo bylaby masakra i tak ma poobijane paluchy biegajac po domu boso
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

no wlasnie skoro temat butow poszlam dzisiaj z mysla ze malej cos wybiore jakies sandalki wlasnie i wiecie co zawiodlam sie ogladalam butu elefanten no niby tak reklamuje
i co zadna para a ogladalam ich chyba z 20 nie zginala sie w placach porazka totalna wszystkie sie zginaly w polowie no i kupilam butki po domu do lazenia ale bardzie do wozka co by sama skarpeta nie wystawala
o takie jak na zdjeciu za 19 zl i sie zginaja tam gdzie powinny pomijam ze buty elefanten ceny kolo 100 zlz tego co mi wiadomo to wlasnie nie na srodku maja sie zginac jak prawie wszystkie tylko w paluchach zeby imitowaly naturlany ruch stopy jak czlowiek dorosly chodzi to tez stopy nie zgina w polowieDzustta i Falbala...buciki sliczne
j jak bede kupowac to z zakrytymi palcami, slyszalam ze tak bezpieczniej
jejku ja to chyba ciemna jestem, buciki maja sie zginac w palcach?
tez chcialam z zakrytymi palcami ale nie bylo :/Falbala ja to ostatni raz dałam tyle za buty. 120zł i to z przeceny ze 150 - oni powariowali, kawałeczek materialku, podeszwa i tak sie cenia
przesadzaja z tymi cenami