Odkryłam ostatnio niewielki sklep internetowy, rzeczy sa w fajnych cenach, dużo taniej niż gdzie indziej, zakupiłam tam kojec turystyczny, własciwie łóżeczk marki buna i jestem na prawde zadowolona. Mega wypas- polecam www.buna.pl

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki Ollesiu, to chyba jednak bede musiala kupic kolejny fotelikSandra, na poddupek to chyba jeszcze za wczesnie. Trzeba do tego miec okreslony wzrost. My trzeci fotelik kupilismy do 36 kg z pieciopunktowymi pasami. W drugim (do 18) jezdzi Weronika, wiec sie nie zmarnowal.
Sandra, na poddupek to chyba jeszcze za wczesnie. Trzeba do tego miec okreslony wzrost. My trzeci fotelik kupilismy do 36 kg z pieciopunktowymi pasami. W drugim (do 18) jezdzi Weronika, wiec sie nie zmarnowal.