reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

Widze ż eopłacało nam się zainwestować w wielofunkcyjny, przynajmniej nie mamy teraz nastepnych zakupów. Co do łużeczka to my mamy sporadycznie wiec na allegro kupilismy a potem profilaktycznie pianka do prania potraktowalismy i mamy jak nowe:-))

reklama
Domiska parasolki sa dla dzieci ktore moga juz same sztywno siedziec. W sumie jak sie nie myle sa od 6 miesiecy.Ale moge sie mylic. Moj Pat byl zawsze bardzo sztywny, wszyscy na oklo sie tym z jakiegos powodu zachwycali wiec parasolka szybko u nas zawitala.

Leyna paskudnie drogi jest maclaren, zebym ja miala za niego placic tez bym wybrala cos innego. Albo dalej uzywalabym duzy wozek.

Ewa_II super te lozeczko podrozne. Tutaj nie ma czegos takiego i zeby jeszcze otwierany bok mialo to wogole. Hamerykanie maja cos podobnego i nazywaja to play-pen albo play-yard ale to jest raczej do spedzania tam czasu a nie do spania.

A co do alegro to moja bratowa chciala cos tam kupic ale nie dalo sie jej zalogowac bo nie mialam tel domowego w PL. Strasznie sa wymagajacy Ci z alegro. Bo tak to bym jej powiedziala zeby mi takie lozeczko kupila.:-:)confused2: i przywiozla jak bedzie wracac.

A co do alegro to moja bratowa chciala cos tam kupic ale nie dalo sie jej zalogowac bo nie mialam tel domowego w PL. Strasznie sa wymagajacy Ci z alegro. Bo tak to bym jej powiedziala zeby mi takie lozeczko kupila.:-:)confused2: i przywiozla jak bedzie wracac.

wama, no co ty!!!
ja przy logowaniu tez nie posiadałam tel. domowego i nie bylo problemu..czyżby sie teraz cos zmieniło...

Wama...no przeciez jesli juz cos bardzo bedziesz chciala to mozna kupic, ty przeslesz kase na konto i sie zaplaci a paczka pojdzie od razu do twojej bratowej, tylko sie napisze meila do sprzedajacego ze pod ten adres paczke trzeba wyslac i po sprawie. dawaj znac jakby co

reklama
Dzustta sandalki sa sliczne...ale nie wolas takich ktore mja ochrone na paluszkach ...nasza mala sie ciagle przewraca ...no teraz juz mniej.... jak chodzi i gdyby nie zamkniete sandalki to paluchy napewno mialaby poobijane

Do góry