reklama

koła plastikowe, pompowane czy żelowe?

Rozglądałam się ostatnio za wózkiem, poszłam do sklepu stacjonarnego żeby sobie pooglądać, bo planuje zamówić internetowo później i pani mnie zupełnie zaskoczyła. Stwierdziła, ze najważniejszym elementem wózka są koła i amortyzacja. Zapytała czy interesują mnie koła plastikowe, pompowane czy żelowe? I nie wiem, mam straszną zagwozdkę. Część sklepów poleca takie, część takie. Postanowiłam zapytać tutaj, doświadczonych mam? Jakie wy macie i czy polecacie?

reklama
Rozwiązanie
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana :)
reklama
ja polecam silikonowe/żelowe, u nas to jest tak, że jest silikon a potem powietrze i znów silikon chyba. Trzeba też patrzeć na średnicę kół i na to, czy ten żel jest trwały. U mnie się nic nie wytarło ani nie rozwarstwiło ale słyszałam różne opinie. Jestem za żelowymi, pompowane jednak ciut cięższe.

reklama
Rozglądałam się ostatnio za wózkiem, poszłam do sklepu stacjonarnego żeby sobie pooglądać, bo planuje zamówić internetowo później i pani mnie zupełnie zaskoczyła. Stwierdziła, ze najważniejszym elementem wózka są koła i amortyzacja. Zapytała czy interesują mnie koła plastikowe, pompowane czy żelowe? I nie wiem, mam straszną zagwozdkę. Część sklepów poleca takie, część takie. Postanowiłam zapytać tutaj, doświadczonych mam? Jakie wy macie i czy polecacie?

Ja kupiłam żelowe, nie ma ryzyka złapania gumy jak w pompowanych no i są podobno bezobsługowe. Nam w sklepach tylko plastikowe odradzali.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry