reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kolejna ciąża po cesarskim cięciu

Jasne, że możesz. Przed porodem będą Ci oceniać grubość blizny i jak będzie ok to raczej nie ma przeciwwskazań ;)

reklama
ja jestem po 3 cc, po pierwszym tych boli nie mialam, ale po 2 cc juz sie pojawily, przewaznie po bokach, rzadziej po srodku blizny
ginekolog sie tym nie martwi, bo takie objawy daja zrosty,trzeba uwazac jak pod koniec ciazy czujemy wiekszy bol po srodku blizny
co do porodu po 1 cc mozna spokojnie rodzic naturalnie, u mnie niestety sie nie udalo, bo malemu zaczelo tetno skakac i skonczylo sie druga cesarka, po dwoch nie ma juz wyboru, trzecie na pewno jest cc

Do góry