reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kolejne dziecko - mąż nie chce

A mieszkacie w Polsce? Tu nie można terminować ciąży z powodu wad genetycznych. No chyba, że w razie czego sprowadzisz sobie tabletki już wcześniej sama we własnym zakresie.
Z powodu wady nie można, natomiast gdy ciaza zagraża życiu lub zdrowiu kobiety (psychiczne też wchodzi w gre).
Moje życie zmieniło się po stracie, z jednej strony boję się robić jakikolwiek ruch a z drugiej bardzo pragnę mieć dziecko....
Wiem, ze jak nie spróbuję to będę żałowała do końca życia 😕

reklama
Każda opcja jest dobra. Ja nie widzę nic złego ani w 1 ani w 2 ani w 3 (jeżeli wam odpowiada). Tym bardziej po waszych przejściach. Jeżeli finanse wam nie pozwalają na in vitro to spróbowałabym 1 opcji.
ja bym skorzystałam z opcji nr 1. Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało. Życzę Ci wszystkiego dobrego 🤗

Dziękuję za slowa otuchy i wsparcia, to jest dla mnie na prawdę trudna decyzja.
Nie chce być królikiem doświadczalnym ale jak nie spróbuję to się nie dowiem. In vitro to za duży koszt i długa procedura.

Do góry