Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też tak miałam niby człowiek w jednej ciąży już był a się potem zastanawiał co i jak to było zresztą zobaczysz że przy dziecku jak się urodzi jest tak samo niby człowiek jedno już ma i z drugim powinien wszystko wiedzieć a ja czasem rozmyślałam/rozmyślam jak to było z Emilką ...niby powinnam byc mądrzejsza w kolejnej ciązy a ja miałam więcej wątpliwości![]()
Hubek dumny, że bedzie miał braciszka:-) z fascynacja oglądał filmik z 4D i stwierdził "Biedny ten mój braciszek, taki ścisniety jak w więzieniu...";-)
No i ogromu dobrego samopoczucia
Ciesz się, że jeszcze nie przybierasz i nic nie widać, bo przychodzi czas, że nadrobisz ten czas oczekiwania czy tego będziesz chciała czy nie;-) Obyś tych dodatkowych kilogramów miała na koncie jak najmniej
Na pocieszenie Ci powiem, że siostra z bratem nie dogada się tak jak dwaj bracia;-) Przynajmniej ja mogę śmiało powiedzieć, że moje chłopaki nie wyobrażają sobie życia bez siebie i bez codziennych wspólnych zajęć i zabaw